Vi söker en Google Ads Analytiker till Timelab i Luleå!

Vi söker en Google Ads Analytiker till Timelab i Luleå!

Är du den som gör inköpslistan i Excel? Är du analytisk ut i fingerspetsarna och letar efter nya utmaningar? Då är detta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Timelab är en produktionsbyrå med fokus mot programmering, systemteknik, automatiserad digital marknadsföring och IT-drift. Företagets kunder består av allt från små affärsverksamheter till stora internationella företag. Timelab levererar skräddarsydda lösningar till både privat och offentlig sektor. Timleab kan stolt titulera sig officiell Google Partner! För alla företag är det oerhört viktigt att man marknadsför sina produkter och tjänster på ett konkurrenskraftigt vis, Timelab hjälper till med just detta! De flesta människor idag använder trots allt Google när de söker efter produkter och tjänster, 95% av all söktrafik går till de företag som syns på Googles förstasida. Genom denna plattform ökar företag sin omsättning och marginaler! Timelab, är nu i behov av en Google Ads Analytiker på heltid som hjälper till med detta arbete. Som anställd hos Timelab kommer du dagligen att arbeta med ett gäng glada dedikerade kollegor. Du kommer att vara stationerad i Timelabs nybyggda huvudkontor beläget ovanför Shopping galleria centralt i Luleå. Miljön är avslappnad och välkomnande!

I rollen som Google Ads Analytiker hos Timelab hanterar du kunders digitala annonsering. Du skapar kampanjer, håller dialog med kunder och ger förslag på budgetar och förändringar på kontot. Du koordinerar med grafiker kring vilket innehåll som behövs i marknadsföringen. Fokus kommer att ligga på tester, analysering av data och förbättringsarbete.

Detta söker vi:

Vi söker dig som brinner för statistik, du gillar siffror och analys av resultat. Du har en fallenhet för affärer och marknadsföring. Vidare är du driven och ansvarstagande. Det är meriterande om du har erfarenhet av Google Ads sedan tidigare, men det är inget krav. Vid anställning blir du utbildad och certifierad i Google Ads.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av StudentConsulting, och Timelabs önskan är att alla eventuella frågor går direkt till StudentConsultings rekryterare Therese Isaksson via telefon: 072-2145329 eller e-post: therese.isaksson@studentconsulting.com. Mellan 10-19 april besvaras eventuella frågor av Erika Kask, du når Erika på erika.kask@studentconsulting.com.Vi arbetar med löpande urval - välkommen med din ansökan så snart som möjligt!
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 19 apr 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com