Vi söker dig som vill utbilda i ellära/elektronik

Vi söker dig som vill utbilda i ellära/elektronik

Har du kunskaper inom ellära och elektronik och vill jobba med motiverade studenter? Då kanske det är dig vi söker till Nordiskt Flygteknikcentrum!

Information om uppdraget:

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Nordiskt Flygteknikcentrum är ett helägt dotterbolag till Luleå Kommunföretag AB. Bolaget har 11 årsanställda och en omsättning på ca 13 Mkr. Vi utbildar 56 elever fördelat på två årskurser. Inriktningen på utbildningen är helikopter, B1.3. Nordiskt Flygteknikcentrum samarbetar med ett antal olika flygföretag över hela landet där de studerande får delar av sin praktiska utbildning. Stor vikt läggs även vid kvalificerad fortbildning för personalen samt internationella kontakter och utbyten.
Vi följer Yrkeshögskolebestämmelserna samt de europeiska luftfartsbestämmelserna enligt EASA. Utbildningslokalerna, som är moderna och direkt anpassade för utbildningen, ligger vid Luleå Airport (ca 10 min från Luleå stad).

Detta söker vi:

Vi söker dig som vill utbilda våra elever i ellära och elektronik. Du kommer tillsammans med övriga instruktörer säkerställa att studenten får de bästa förutsättningarna för att bli flygtekniker. Du kommer ha möjlighet att tillsammans med övriga medarbetare delta i schemaläggning och planeringen av verksamheten. Allt undervisningsmaterial finns. Elläran omfattar cirka 7-8 timmar per vecka med start 15/8. Elektroniken är i mindre omfattning med start innan jul och avslutas vecka 5.

Vi ser gärna att du har en lärarbakgrund eller motsvarande, dock ej krav. Kunskap och erfarenhet väger upp lärarutbildning. Du har en god pedagogisk förmåga och är intresserad att lära ut ellära och elektronik. Vi erbjuder dig ett spännande jobb med motiverade studenter. Vi är ett litet lag som gör det möjligt tillsammans och lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd konsult till Nordiskt Flygteknikcentrum. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Kundansvarig Veronica Nylund på mail: veronica.nylund@studentconsulting.com

Tjänsten tillsätts när vi hittat rätt person, sök därför redan idag!
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 17 juli 2022 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com