Vi söker dig som vill arbeta som Säljcoach!

Vi söker dig som vill arbeta som Säljcoach!

Har du tidigare arbetat med försäljning? Vill du avancera i karriären och ta dig an en coachande position? Då är det just dig vi söker!

Information om uppdraget:

Många norrbottningar värdesätter idag lokal närhet i kombination med förstklassig och personlig service. De väljer därför att samla sina försäkringar och bankaffärer hos Länsförsäkringar. Länsförsäkringar befinner sig i en expanderingsfas och är därför i behov av att förstärka teamet med en Säljcoach. Som Säljcoach kommer du att arbeta med företagets försäkringsrådgivare inom privatförsäkring.

Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt. Anställningen inleds med en 6-månaders provanställning för att sedan övergå till tillsvidare. Som coach arbetar du med uppsökande försäljning och kundtjänst. Du ansvarar för att inspirera och motivera dina medarbetare till ökad försäljning. Du kommer att cirkulera på arbetsplatsen och stötta dina medarbetare på deras säljresa. Som coach kommer du också att vara med och utbilda nya försäkringsrådgivare. Utöver detta ligger fokus i rollen på att vara med och identifiera förbättringsområden i verksamheten. Det kan innebära att du exempelvis arbetar med att bibehålla och förbättra samtalskvalitén. Du kommer att ha ett nära samarbeta med din chef hos Länsförsäkringar. Du arbetar tillsammans med din chef kontinuerligt för att driva verksamheten framåt och uppnå goda resultat. Länsförsäkringar är mån om att utveckla sina medarbetare, du kommer därför att utbildas internt och få alla de verktyg som krävs för att du ska lyckas i din roll som coach. Arbetstiderna är varierande och du kommer arbeta både dag- och kvällstid.

Länsförsäkringar är en arbetsplats som präglas av glädje och gemenskap. Du kommer till en öppen arbetsplats med högt i tak och dedikerade kollegor. Länsförsäkringar är mån om sin personal och erbjuder sina medarbetare många fina förmåner. Du får bland annat gymkort, friskvårdsbidrag, riskskortet och flextid.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning och som nu vill utvecklas inom branschen och ta dig an en mer ledande position. Det är meriterande om du är utbildad inom försäljning, pedagogik och/eller ledarskap. Som person är du är duktig på att vägleda och förmedla kunskap till andra. Du är duktig på relationsbyggande och skicklig på att sprida glädje på din arbetsplats. Du är bra på att inspirera dina kollegor, vare sig de är nya i yrkesrollen eller om de har erfarenhet sedan tidigare. Du är kreativ, idérik och duktig på att ta fram säljmotiverande aktiviteter. Det är meriterande om din erfarenhet kommer från försäkringsbranschen alternativt genom annan typ av försäljning via telefon. Urval och intervjuer sker löpande, så tveka inte- sök redan idag!

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du blir anställd direkt av LF Norrbotten. Vid frågor om tjänsten, vänlig kontakta ansvarig rekryterare Therese Isaksson på 072-21 45 329 eller therese.isaksson@studentconsulting.com.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Organisation & ledning, Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 19 okt 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com