Vi söker dig som vill arbeta som Innesäljare/mötesbokare mot Norge!

Vi söker dig som vill arbeta som Innesäljare/mötesbokare mot Norge!

StudentConsultings innesäljavdelning i Luleå är en väldigt viktig del av företagets säljorganisation, och vi söker nu en resultatinriktad och engagerad kollega till vår mötesbokning riktad mot företag i hela Norden.

Information om uppdraget:

StudentConsulting grundades 1997. Då arbetade tre personer i en studentkorridor med studentbemanning. Sedan dess har företagit vuxit till ett av Sveriges största bemanningsföretag, vi är också aktiva i Norge och Danmark. Förutom bemanning arbetar StudentConsulting med direktrekryteringar. I Luleå är vi verksamma i alla branscher förutom vård och omsorg. Som innesäljare/mötesbokare kommer du att arbeta med att ringa ut till kunder och samtala kring deras personalbehov. Målet är att boka in ett möte hos kund. Mötet i sig kommer våra Account Managers att hålla i. I din roll kommer du ha ett nära samarbete med våra lokala affärschefer och säljare runt om i Norden. Som innesäljare är du en viktig beståndsdel i vår verksamhet. Vi jobbar endast med våra egna tjänster, vilket innebär att du med tiden blir mer av en specialist än en generalist när det gäller försäljning och mötesbokning inom vårt verksamhetsområde. Detta är också vägen till fortsatt utveckling inom vår försäljningsorganisation.

Som innesäljare i Luleå kommer du till ett öppet kontorslandskap med engagerade anställda. Arbetsplatsen präglas av glädje och gemenskap! Anställningen inleds med introduktion och utbildning. Efter detta blir du en del av ett professionellt och drivet team med dedikerade kollegor där coaching och feedback åt båda håll är en naturlig del av vår vardag. Du har nu möjlighet att bli en del av en av Luleås största framgångssagor.

Du kommer att vara placerad på vårt huvudkontor på Nordkalottvägen i Luleå. Arbetstiderna är kontorstider. Lönen består av en fast grundlön samt möjlighet att tjäna lika mycket till i provision. Vi genomför urval och intervjuer löpande. Tjänsten kommer att tillsätts så snart vi hittat rätt person! Tveka därför inte, sök redan idag!

Detta söker vi:

Vi söker dig med erfarenhet av kundbemötande, gärna via telefon. Som person är du resultatinriktad och trivs med att jobba mot uppsatta mål. Du är en engagerad relationsbyggare som strävar efter att lämna ett gott intryck hos andra. All typ av försäljningserfarenhet är meriterande, behärska Norska språket ett plus men inget krav, möjlighet att få utbildning på kontoret i Oslo.

Sökord: Företagsförsäljning, Innesälj, Försäljning

Sökord: Företagsförsäljning, Innesälj, Försäljning
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com