Vi söker dig som vill arbeta extra inom livsmedelsproduktion!

Vi söker dig som vill arbeta extra inom livsmedelsproduktion!

Söker du ett långsiktigt extrajobb där du får arbeta tillsammans med kompetenta och härliga kollegor? Har du ett gediget teknikintresse och lätt för att förstå teknisk utrustning och automatiserade maskinlinjer? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vi samarbetar nu med Nyhléns Hugosons, ett norrländskt företag i ständig utveckling med fokus på att göra gott för Norrland. Nyhléns Hugosons är det norrländska alternativet för kött och chark. Bolaget startades 1975 och präglas av grundpelarna; Hög kvalitet i alla delar av produktionen och ett sunt miljötänk. Vi söker nu ett antal medarbetare som vill arbeta extra inom produktionen. Arbetet inom produktion innebär tillverkning och paketering av charkuteriprodukter. Arbetsplatsen är belägen på Porsön i Luleå.

Läs mer om företaget och tjänsten: http://nyhlenshugosons.se/om-oss/foeretaget/

Detta söker vi:

Vi söker dig som är intresserad av ett långsiktigt extraarbete. Vi ser gärna att du kan arbeta kontinuerligt, 1-3 pass per vecka. Under juletider här det högt tryck i verksamheten och vi vill därför att du som söker har möjlighet att arbeta under julen. I denna process blir du anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd som konsult till Nyhléns Hugosons. Anställningen inleds med en hygienutbildning och 40 h introduktion ute på arbetsstället.
  • För att du ska vara aktuell för denna tjänst krävs det att du studerar på minst 50% alternativt att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Studier/anställning ska styrkas med intyg.
  • Du har en färdigställd gymnasial utbildning.
  • Flertalet av maskinerna och de maskinlinjer du kommer att arbeta med är automatiserade, vilket ställer krav på att du har god teknisk kompetens, kan förstå och sätta dig in i denna typ av funktioner och kan utföra lättare felsökning.
  • Arbetet kräver stor noggrannhet. Det är viktig att du är ordningsam, har ett högt driv och är självgående.
  • Tjänsten innebär nära samarbete med övriga kollegor. Det är därför viktigt att du trivs med att arbeta i grupp.
  • Arbetet präglas av ett stort hygien- och säkerhetstänk. Det förekommer mycket kontakter internt med kollegor och externt med kunder. Det är därför ett krav att du kan läsa svenska föreskrifter/instruktioner och prata flytande svenska.
Det är meriterande:
  • Om du har tidigare erfarenhet från produktion- och tillverkningsindustrin.
  • Om du har erfarenhet från annan livsmedelsindustri.
  • Om du innehar truckkort.
Stämmer denna beskrivning in på dig? Då vill vi att du skickar in din ansökan redan idag! Vid frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med ansvarig rekryterare, Therese Isaksson via mail. Du når Therese på therese.isaksson@studentconsulting.com. I denna process genomför vi urval och intervjuer löpande. Tjänsterna kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Livsmedel
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com