Vi söker dig som brinner för mjukvaruutveckling!

Vi söker dig som brinner för mjukvaruutveckling!

Har du utbildning och/eller erfarenhet inom mjukvaruutveckling? Har du ett stort intresse för programmering och gillar att arbeta med nya tekniker? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

För vår kunds räkning söker vi nu ett antal mjukvaruutvecklare. Vi söker både juniora och seniora profiler. Tjänsten är på heltid, placerad i Luleå och kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat för jobbet. Det förekommer resor i arbetet.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en universitet- eller högskoleexamen inom IT. Alternativt erfarenhet inom området som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du brinner för mjukvaruutveckling och vill ta nästa steg i en innovativ miljö.
  • Du är duktig på c-programmering och behärskar C++ och/eller C#.
  • Du har erfarenhet av programmering i inbyggda system.
  • Du har erfarenhet av webbutveckling i Angular och är väl bekant med Java.
Urval och intervjuer genomförs löpande, så tveka inte, sök redan idag! Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Therese Isaksson via telefon på 072-21 45 329, eller via mail på therese.isaksson@studentconsulting.com. Jag ser fram emot att ta del av din ansökan!
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com