Vi söker DIG som vill jobba som vikarie till förskolor i Luleå

Vi söker DIG som vill jobba som vikarie till förskolor i Luleå

Just nu söker vi personer som vill vikariera inom förskoleverksamhet åt en av våra kunder i Luleå. Har du erfarenhet av att vikariera och brinner för barns utveckling och lärande så kan detta vara något för dig.

Information om uppdraget:

Arbetet som vikarie på förskola innebär att se möjligheterna i alla barn och deras familjer och vaka över alla barns hälsa och trygghet. I förskolan kommer du att möta barn från cirka 1 år till barnet börjar i förskoleklass. Du arbetar tillsammans med förskollärare, barnskötare och specialpedagoger. Att vikariera på en förskola innebär att du ersätter ordinarie medarbetare och utför de flesta av den personens arbetsuppgifter. Att ta ansvar för en barngrupp innebär t.ex att ha samling med barnen, gymnastik, gå till skogen, måltider, påklädning, blöjbyten, hjälpa till vid toalettbesök mm. Den ordinarie personalen har det pedagogiska ansvaret. Som vikarie ska du kunna samarbeta i och mellan arbetslagen. Det krävs engagemang och stort ansvarskännande. Du behöver också vara lyhörd för den ordinarie personalens instruktioner.

Uppdraget innebär att du kommer bli anställd av StudentConsulting och arbeta hos vår kunds olika förskolor. Arbetstiderna är förlagda till vardagar, dagtid.

Har du körkort och tillgång till egen bil ses detta positivt men inte ett krav.

Detta söker vi:
  • Dig som vill arbeta extra
  • Läser på universitet mot förskollärare eller annan pedagogisk utbildning
  • Utbildad barnskötare
  • Tidigare pedagogisk erfarenhet
  • En ansvarstagande person med ett intresse av barn och ungdomars utveckling.
För att passa i rollen som vikarie ska du vara lugn och stabil. Det är viktigt att du är duktig på att bygga relationer med barn och vuxna, du ska ge ett förtroendegivande intryck. Som person bör du ha god samarbetsförmåga samt en rak och tydlig kommunikation.

För att bli aktuell för tjänsten krävs ett utdrag från Polisens belastningsregister. Du ansöker om detta på Polisens hemsida. Att få ett utdrag tar ca 1-2 veckor så det är bra om du ansöker om utdraget i samband med att du skickar in din ansökan.

Länken till blanketten: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4425-skola_forskola_barnomsorg-belastningsregistret1

Låter detta intressant? Sök redan idag då vi genomför intervjuer löpande.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Utbildning, Barnskötare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 29 nov 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com