Ventilationstekniker sökes i Luleå

Ventilationstekniker sökes i Luleå

Är du en tekniskt kunnig person som gillar service? Har du ett intresse för att utvecklas och ansvara för ditt eget arbete? Då är detta ett jobb för dig! Vi söker nu en ventilationstekniker i Luleå till Akono AB.

Information om uppdraget:

Akono AB Värme & Ventilation är ett familjeföretag som erbjuder service, rensning och rengöring av frånluftsventilationen i alla våtutrymmen och även i köket. Akono arbetar även med rengöring och service av luftvärmepumpar samt takvård och taktvätt. Akonos tekniker är verksamma över hela landet. Akono AB förser tjänster som ämnar att göra hemmet säkrare och mer trivsamt att bo i. Akono AB växer hela tiden och behöver nu förstärka sin arbetsstyrka med ytterligare en person. Företagets huvudkontor är placerat i Stockholm och har en större kundtjänstavdelning på Malta.

Som ventilationstekniker kommer du att ansvara för ett arbetsområde som innefattar större delen av Norrbotten. Arbetsuppgifterna är främst att genomföra rengöring av luftventilation, utföra funktionskontroll, luftflödeskontroll och byte av ventilationsfilter. Som ventilationstekniker kommer du även att bistå med information och kunskap om företagets tjänster, samt ha en återkommande kontakt med företagets kundtjänst och försäljare.

Som ventilationstekniker kommer du att förses med en egen tjänstebil och telefon.

Tjänsten är på heltid och påbörjas så fort vi hittat rätt person. Arbetstiderna är vardagar klockan 08:00-17:00, måndag - fredag. I rollen som ventilationstekniker blir du anställd direkt i Akono AB. Rekryteringsprocessen sker av StudentConsulting.

Detta söker vi:

För att bli aktuell för denna tjänst förutsätter vi att du har ett tekniskt intresse. Tidigare erfarenhet av ventilationsarbete eller likvärdigt tekniskt arbete är meriterande, men inte ett krav. Du som söker bör ha ett eget driv, kunna ta eget ansvar och kunna kommunicera väl gentemot såväl kollegor som kunder. Det är ett krav för tjänsten är att du talar och skriver svenska flytande. I och med att tjänstens arbetsområde sträcker sig över Norrbotten kommer en del resande och övernattning på annan ort att förekomma. Du som söker bör därför vara lite flexibel när det kommer till resor under veckodagar.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se