Varuplockare till Systembolaget

Varuplockare till Systembolaget

Vi söker dig som kan rycka in och hjälpa till med varuplock i våra butiker.

Information om uppdraget:

Varuflödet är en viktig del i allt butiksarbete. Från varumottagning till att varorna står i hyllan behövs ett stort engagemang, tempo och rutin. Arbetsuppgifterna består av innebär lagerarbete, omsortering av varor, förflyttning på pall till butik samt påfyllnad i butikens hyllor. Arbetet kan även innebära frontning av varor, beroende på vilken butik du jobbar i.

Detta söker vi:

Vi söker dig som vill ha ett extrajobb som du kan kombinera med dina studier eller annat deltidsarbete där man har möjlighet att hoppa in med kort varsel. Arbetstiderna är varierande, dock främst vardagar.

För denna tjänst krävs det att du är engagerad och hjälpsam. Du har god fysik, är van vid fysiskt arbete i högt tempo samt är noggrann i utföranden. Vi ser också att du gärna är nyfiken och har hög servicevilja.

Detta är ett konsultuppdrag vilket betyder att du blir anställd som konsult via StudentConsulting och jobbar hos vår kund Systembolaget.

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Veronica Nylund på mail veronica.nylund@studentconsulting.com. Tillsättning av tjänsterna sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 17 juli 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com