Utvecklare inom systemintegration sökes till Tieto

Utvecklare inom systemintegration sökes till Tieto

Är du redo att ta nästa steg i karriären? Brinner du för programmering och systemutveckling? Vill du jobba på Nordens största It-företag? Då har jag tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Det finns stora fördelar med moderna integrationslösningar, att förbättra systemen genom att nyttja det man har och sedan binda samman verksamhetens olika system och processer på ett effektivt sätt. Enkelt förklarat innebär systemintegration att flera olika fristående system kopplas ihop för att fungera tillsammans. Integration skapar kortare ledtider, korrekta beslut och lägre kostnader - vilket ger företag ökad lönsamhet. Idag är det viktigare än någonsin att företags IT-stöd är affärsmässigt mer kvicktänkta, snabbfotade och anpassningsbara. Tieto jobbar mycket med just systemintegration. Nu behöver de förstärka upp sitt team och söker en programmerare på heltid som vill jobba med just systemintegration.

StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen av Tietos nya programmerare. För frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare. Arbetstiderna är vardagar 8 - 17 och arbetsplatsen är belagd i Luleå.

Detta söker vi:

Vi söker dig med akademisk utbildning från exempelvis systemvetenskap, datavetenskap, dataingenjör eller liknande. Det är viktigt att du har ett stort intresse för programmering, kanske sysslar du med programmering även på fritiden? Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet från att ha jobbat med Java och C#. Som person samarbetar du effektivt med andra, är stabil och förtroendeingivande. Du gillar förändring och nytänkande och presenterar nya uppfinningsrika idéer och lösningar. Slutligen är du en person som agerar på eget initiativ, får saker att hända och tar ansvar för resultatet.
Är det dig vi söker? Sök då idag. Vi jobbar med löpande intervjuer och urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Jag ser fram emot din ansökan.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se