Utvecklare inom Java och C# sökes till SysPartner

Utvecklare inom Java och C# sökes till SysPartner

SysPartner fortsätter expandera som företag och söker nu efter en nyfiken och teknikälskande systemutvecklare till sitt kontor i Luleå. Letar du efter nya utmaningar eller är du i början av din karriär? Då är detta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

SysPartner söker nu en systemutvecklare/programmerare för konsultuppdrag på heltid med placering i Luleå. I rollen som konsult kommer du att få ett omväxlande jobb med en mängd olika arbetsuppgifter. Du kommer erbjudas konsultuppdrag där du snabbt utvecklar din egen kompetens och kunskap inom relevanta områden. SysPartners kunder är främst medelstora och stora bolag med spännande miljöer i teknisk framkant.

För att komma in i rollen som systemutvecklare och lära känna företaget så är du till en början involverad i interna projekt där du tillsammans med andra bygger upp SysPartners interna system. I utvecklingen av de interna systemen kommer du ges stor frihet till att komma med egna lösningar och implementeringar. Därefter övergår tjänsten mer åt konsultuppdrag med varierande arbetsuppgifter.

Detta söker vi:

Vi tror att du som söker tjänsten är antingen i början av din karriär eller har längre erfarenhet av systemutveckling och letar efter nya utmaningar. Vi ser gärna att du är utbildad civilingenjör/högskoleingenjör inom datateknik eller liknande IT-utbildningar. Erfarenhet och kunskap kan väga upp för avsaknad av utbildning. Det är meriterande om du har jobbat som systemutvecklare/programmerare i arbetslivet eller med egna hobbyprojekt.

Du ska ha allmänt goda kunskaper inom Java och C#. Det är meriterande om du arbetat som backendutvecklare inom C#. Det är även meriterande ifall du arbetat med hårdvara eller har tidigare erfarenhet av apputveckling. Du bör ha god förståelse för agila utvecklingsmetoder, exempelvis Scrum. Du ska även ha god förståelse av både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Som person ser vi gärna att du är ödmjuk, nyfiken, tekniskt intresserad, social och har ett eget driv i ditt arbete.

Tjänstens startdatum är så snart som rätt kandidat har hittats eller enligt överenskommelse. Rekryteringsprocessen sköts av StudentConsulting. Intervjuer sker löpande. Vid frågor, vanligen kontakta ansvarig rekryterare på: Mattias.meyer@studentconsulting.com

Om arbetsgivaren:

SysPartner erbjuder konsultation inom infrastruktur och systemutveckling samt hostinglösningar och helhetskoncept för IT-drift. SysPartner grundades i Linköping 2005 och har sedan dess expanderat till ytterligare 3 städer, där den senaste expansionen är i Luleå. SysPartner strävar efter att vara det lilla familjära företaget samtidigt som man får chansen att arbeta hos kunder i större organisationer med spännande tekniska lösningar. SysPartner lägger stor vikt vid personliga egenskaper och vad du själv kan inbringa till företaget. Att ta med sig sina personliga intressen till arbetsplatsen uppmuntras starkt. Du kommer som medarbetare att få ta del av givmilda personalförmåner såsom personalbil, en egen hårdvarubudget, kompetensutbildningar, sjukvårdsförsäkring, tjänstepension med mera. Du kommer även att få vara delaktig i en mängd sociala aktiviteter som ordnas av företaget årligen, bland annat resor, hackathons och träffar med hela företaget.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se