Utvecklare inom Java EE sökes till innovativt företag

Utvecklare inom Java EE sökes till innovativt företag

Är du utbildad systemutvecklare och duktig inom Java Enterprise Edition? Vill du vara del av en arbetsplats som präglas av engagemang, driv och personlig utveckling? Då har vi helt rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Till vår kund i Luleå söker vi nu en kompetent och passionerad systemutvecklare som vill ta nästa steg i sin karriär. Vår kund är en global leverantör av tekniska lösningar, bland annat inom webbutveckling, webbdesign och programmering. Kunden driver en datakonsultverksamhet med etablerade, långsiktiga relationer hos ledande internationella företag. Hos kunden arbetar du i ett nära team med andra där innovativa lösningar på problem värdesätts. Du ska ha en stor passion och en stark drivkraft att prestera för att passa in hos vår kund. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Vår kund växer och söker nu utvecklare inom Java EE. Tjänsten är på heltid, måndag-fredag med kontorstider. StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du kommer arbeta hos vår kund. Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat.

Mer information om kundföretaget ges vid intervjutillfället. Ta chansen och skicka in din ansökan så kan vi berätta mer.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten har du en utbildning inom tex. Systemvetenskap eller ingenjör. Vi ser gärna att du har 1-3 års arbetslivserfarenhet som utvecklare. Du ska ha goda kunskaper inom Java och Java EE. Du behärskar engelska och svenska flytande i både tal och skrift.

Om du brinner för mjukvaruutveckling med avancerade system där miljön är i teknikens framkant så kommer du att trivas hos vår kund. Att arbeta agilt, planera och organisera ditt arbete är en självklarhet. Som person är du prestigelös, handlingskraftig och har god kommunikationsförmåga. Du är en engagerad person som har social kompetens och strävar ständigt efter förbättring. Låter detta som dig? Välkommen in med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se