Terminalarbetare sökes för extrajobb nattetid!

Terminalarbetare sökes för extrajobb nattetid!

Studerar du eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %? Har du dessutom truckkort A1, A2? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

För vår kund Martin & Serveras räkning söker vi nu personal till sommaren som vill arbeta med att sortera inkommande gods på Porsön i Luleå. Arbetstiderna är förlagd nattetid, vardagar kl 00-03.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är självgående, inte rädd för att hugga i där det behövs och du är i god fysisk form då jobbet innebär att du ska flytta på relativt tungt gods. Du innehar truckkort och vi ser gärna att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Vi vill att du som söker ska vara tillgänglig för arbete minst 2 pass per vecka, men gärna mer än så. För att du ska vara aktuell för denna tjänst krävs det att du studerar på minst 50% alternativt att du har ett annat arbete/annan sysselsättning på minst 50%.

Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt person/personer för jobbet. Tveka därför inte, sök redan idag! Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare/konsultchef Linda Vallerström (linda.vallerstrom@studentconsulting.com).

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 27 maj 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com