Senior programmerare sökes till CryptoGuard

Senior programmerare sökes till CryptoGuard

Har du ett intresse av säkerhet och kryptering? Söker du en kreativ programmeringsroll? I så fall är detta tjänsten för dig! CryptoGuard söker nu en senior programmerare inom C/C++ till deras internationellt framgångsrika företag.

Information om uppdraget:

CryptoGuard söker nu efter en person till deras utvecklande kärn- och säkerhetsavdelning i Luleå. I denna tjänst kommer du att arbeta tätt tillsammans med experter inom säkerhet för CAS (Conditional Access System) och DRM (Digital Rights Management) inom digital-tv. Tjänsten är huvudsakligen inriktad på kryptering- och programmering i chip. Tjänsten som programmerare innefattar även att:
  • Designa och utveckla nya funktioner och produkter
  • Uppdatera och testa kod
  • Underhålla befintlig kod
  • Vara delaktig i utvecklingsprocessen
Som programmerare kommer du att få arbeta i mindre arbetslag i en platt organisation med snabba beslutsvägar. Du kommer att få stor frihet till egna beslut och utlopp för kreativa lösningar på komplexa problem. Säkerhetslösningarna som du kommer arbeta med är i teknikens framkant och din personliga utveckling kommer att stå i fokus i arbetet.

CryptoGuard erbjuder en säker anställning i ett solitt och snabbt växande företag i framkanten av innehållsskydd. CryptoGuard erbjuder goda anställningsförmåner för alla sina anställda. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse. Arbetstiderna är 8-17 på vardagar.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du som söker har:
  • Arbetslivserfarenhet som systemutvecklare/programmerare i 3-4 år
  • Erfarenhet av C och C++
  • Viss förståelse för kryptering, antingen genom praktisk kunskap eller på teoretisk nivå
  • Erfarenhet av arbete med Linux och androidprogrammering är meriterande
Som person tror vi att du är en nyfiken och driven person som gillar att lära sig nya saker och som får saker gjorda.

Rekryteringen för denna tjänsten sköts av StudentConsulting. Urval av kandidater och intervjuer sker löpande. Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Mattias Meyer på mattias.meyer@studentconsulting.com.

Om arbetsgivaren:

CryptoGuard utvecklar och levererar Conditional Access System (CAS) och Digital Rights Managementsystem (DRM) för digital-tv. CryptoGuard använder kryptering för att skapa avancerad säkerhet för kort- och kortlösa lösningar gentemot bland annat TV-operatörer och leverantörer.

CryptoGuard grundades 2007 i Luleå och har sedan dess varit den självklara leverantören av lösningar inom Digital Video Broadcasting (DVB) över hela världen. För närvarande har CryptoGuard 250 kunder i mer än 40 länder och har kontor i bland annat Sverige, Norge, Frankrike, Polen, Peru, Indien, Brazilien och Rwanda.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se