Systemutvecklare sökes till CryptoGuard

Systemutvecklare sökes till CryptoGuard

Vill du arbeta som systemutvecklare i en framgångsrik och snabbt internationellt växande företag med kunder över hela världen? Då är CryptoGuard företaget för dig! Cryptoguard söker nu systemutvecklare till sin säkerhetsavdelning.

Information om uppdraget:

CryptoGuard utvecklar och levererar Conditional Access System (CAS) och Digital Rights Managementsystem (DRM) för digital-tv. CryptoGuard använder kryptering för att skapa avancerad säkerhet för kort- och kortlösa lösningar gentemot bland annat TV-operatörer och leverantörer.

CryptoGuard grundades 2007 i Luleå och har sedan dess varit den självklara leverantören av lösningar inom Digital Video Broadcasting (DVB) över hela världen. För närvarande har CryptoGuard 250 kunder i mer än 40 länder och har kontor i bland annat Sverige, Norge, Frankrike, Polen, Peru, Indien, Brazilien och Rwanda.

CryptoGuard söker nu efter två nya personer till deras utvecklande kärn- och säkerhetsavdelning. Tjänsterna är på heltid med start enligt överenskommelse. Arbetstiderna är 8-17 på vardagar. Den ena tjänsten är inriktad på programmering av CryptoGuards CAS och DRM-system i huvudcentraler, och den andra är huvudsakligen inriktad på kryptering- och programmering i chip. Utöver detta kommer båda tjänsterna att innefatta:
  • Designa och utveckla nya funktioner och produkter
  • Uppdatera och testa kod
  • Underhålla befintlig kod
  • Ta del av hela utvecklingsprocessen
Du kommer arbeta tätt tillsammans med experter på säkerhet på CAS och DRM inom digital-tv. CryptoGuard erbjuder en säker anställning i ett solitt och snabbt växande företag i framkanten av innehållsskydd. CryptoGuard erbjuder goda anställningsförmåner för alla sina anställda.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du som söker har:
  • Arbetslivserfarenhet som systemutvecklare/programmerare i 3-4 år
  • Erfarenhet av C och C++
  • Viss förståelse för kryptering, antingen genom praktisk kunskap eller på teoretisk nivå
  • Erfarenhet av arbete med Linux och androidprogrammering är meriterande
Som person tror vi att du är en nyfiken och driven person som gillar att lära sig nya saker och som får saker gjorda.

Rekryteringen för denna tjänsten sköts av StudentConsulting. Urval av kandidater och intervjuer sker löpande. Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Mattias Meyer på mattias.meyer@studentconsulting.com.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se