Systemutvecklare .NET

Systemutvecklare .NET

Vill du också jobba för en vinnare? Vill du utveckla branschens ledande bemannings- och rekryteringssystem? Just nu söker vi en systemutvecklare som brinner för att skapa innovativa webblösningar i Microsoft .NET.

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting har sedan starten utvecklat ett skräddarsytt .NET-baserat bemannings- och rekryteringssystem. Genom systemet hanteras, administreras och leds verksamheten som finns på 176 orter i Skandinavien. Med ny teknik skapar vi digitala lösningar som förenklar och effektiviserar för våra kundföretag, konsulter och samarbetspartners.

Nu söker vi systemutvecklare till utvecklingsavdelningen i Luleå. Vi erbjuder dig en roll med stort ansvar och möjlighet att påverka. Du kommer att arbeta med att utveckling, förvaltning och ha systemansvar, samt vara en viktig person i koncernens fortsatta expansion mot nya länder och marknader.

Detta söker vi:

Du är en högpresterande systemutvecklare inom .NET. Vi tror att du är kreativ, strukturerad och lösningsorienterad. Vi tror att du är allmänt intresserad av att, med ny teknik, effektivisera processer inom affärsverksamheter.

Kunskaper
  • ASP.NET
  • C#
  • MVC / WebAPI
  • JavaScript
  • JQuery
  • Angular
  • React
* SQL
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se