Supportagent till FDT Systems

Supportagent till FDT Systems

Är du en lösningsorienterad person med stort servicetänk? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu har du chansen att bli en del av FDTs team av supportagenter i Luleå. Du kommer tillhöra ett tight team om sex personer som har högt i tak med stark teamkänsla. Som supportagent är du företagets ansikte utåt. Rollen innefattar kommunikation med kunder främst via telefon, men även i skrift. Du ansvarar över att kundens problem löses med stöd av organisationen vid behov. Du kommer främst arbeta med programsupport för våra produkter samt felsökning av programvara och kringutrustning. Anställningen inleds med introduktion tills du känner sig bekväm att arbeta på egen hand.

Detta söker vi:

Vi söker dig med lägst gymnasiekompetens, gärna med inriktning IT eller företagsekonomi.

Meriterande är:
  • Teknisk utbildning inom IT-system
  • Erfarenhet av arbete i butik
  • Erfarenhet av affärssystem
  • Support via telefon
  • Kundkontakt
  • SQL och nätverk
Som person är du serviceminded med en positiv inställning. Du är självständig och gillar utmaningen i att arbeta i en föränderlig miljö. Du har en pedagogisk sida och tycker det är roligt att ge service och vara behjälplig över telefon. Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift, meriterande är kunskaper i norska. För denna tjänst kommer vi lägga stor vikt vid personlighet och erfarenhet inom liknande yrke.

FDT är en helhetsleverantör av affärs- och butiksdatasystem till företag, butikskedjor och fristående butiker. Vi utvecklar vår programvara själva och har idag ca 1500 kunder i Sverige, Norge och Finland. Sedan april 2019 är FDT en oberoende affärsenhet inom TSS, Total Specific Solutions, med huvudkontor i Nederländerna. Vi finns i Luleå och Kalmar och har idag 33 anställda. Våra kunder är allt från enskilda butiker till större kedjor med hundratals anslutna butiker.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av StudentConsulting. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare via mail: veronica.nylund@studentconsulting.com
Vi arbetar med löpande urval, ansök redan idag!
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com