Studenter sökes till snöskottning

Studenter sökes till snöskottning

Nu söker vi dig som studerar på minst 50% och kan tänka dig att jobba extra under vintern med att skotta snö!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi ett antal studenter till vår kund BDX som vid behov kan jobba med att skotta snö runt fastigheter i Luleå. Arbetet sker av naturliga skäl under vinterhalvåret, du kommer troligtvis att jobba ca 25-30 tillfällen under vintern och du behöver kunna jobba heldagar när det behövs.

Detta söker vi:

Vi söker dig som hugger i där det behövs, en fördel om du är morgonpigg då du kommer att börja jobba tidigt på morgonen och god fysisk är en fördel då det är manuell snöskottning som du kommer att jobba med. Du måste även studera på minst 50% för att vara aktuell. Du behöver ha B-körkort och du kommer utgå ifrån BDX lokaler på Porsön.

Sökord: Extrajobb

Sökord: Extrajobb
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com