Studenter sökes för flexibelt extrajobb som mötesbokare

Studenter sökes för flexibelt extrajobb som mötesbokare

Är du student? Beskriver du dig själv som en engagerad, social och driven person? Vill du ha ett givande och flexibelt extrajobb vid sidan av studierna? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning och rekrytering med kontor över hela Norden, och vi som jobbar här trivs i en nytänkande, snabbt föränderlig och tempofylld arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans för att nå resultat.

Du kommer att arbeta på vårt huvudkontor i Luleå. Arbetstiderna är kontorstider, måndag-fredag klockan 8:00-17:00. Det finns väldigt goda möjligheter att själv välja arbetstider men vi vill att du kan jobba minst 10 timmar i veckan.

Vi erbjuder dig fast lön enligt avtal plus provision, utbildning såklart, coaching och en trevlig arbetsmiljö med engagerade kollegor. Du har nu möjlighet att bli en del av vår framgångssaga och samtidigt skaffa dig värdefulla referenser och kontakter i näringslivet.

Tjänsterna kommer att tillsättas så fort vi hittat rätt personer, så lämna därför in din ansökan så fort du kan!

OBS! Ett krav för att vara aktuell för den här tjänsten är att du studerar minst 50 %.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är kvalitetsmedveten, noggrann och kan uttrycka dig väl då du kommer att kontakta beslutsfattare på hög nivå. Har du tidigare erfarenhet av mötesbokning, telefonförsäljning eller annan typ av försäljning och förmåga att skapa affärsmässiga relationer så är det meriterande, men inget krav. Då vi som tidigare nämnt växer och tar hem nya uppdrag vill vi att du som person är driven och duktig på att bygga relationer. Du kommer att ha en viktig roll i StudentConsultings fortsatta framgång.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 nov (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se