Studenter sökes för extrajobb som tågstädare i Luleå!

Studenter sökes för extrajobb som tågstädare i Luleå!

Söker du ett långsiktigt extrajobb där du får arbeta både självständigt och i team? Är du en flexibel och ansvarstagande person? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vi samarbetar med Iss Facility Services AB som är ett av världens största tjänsteföretag med över 6 000 medarbetare i Sverige och närmare 400 000 medarbetare globalt. Företaget kommer från ett flertal tjänsteområden som bland annat facility management, mat och dryck, teknik- och energitjänster, städtjänster och kontorstjänster. Läs mer om företaget: https://www.se.issworld.com/

Vi söker just nu studenter som vill arbeta extra som fordonsvårdare/tågstädare i Luleå. Arbetet innebär städning av tåg, påfyllning av material och andra servicearbeten. Du kommer att arbeta både i team och självständigt. En del av arbetet sker utomhus vid spårområdet. Vid anställning kommer du att få genomgå en grundläggande utbildning för vistelse i spår som Iss Facility Services genomför.

Vi söker 3 personer för att täcka behovet som är mån-sön 19.30-23.45 och vi ser gärna att du som söker kan arbeta 2-3 pass i veckan. Tjänsterna kommer tillsättas så snart vi har hittat rätt personer.

I denna process blir du anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd som konsult till Iss Facility Services.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är flexibel och ansvarstagande. Du har en god samarbetsförmåga, är ordningsam och noggrann.
  • För att du ska vara aktuell för denna tjänst krävs det att du studerar på minst 50% alternativt att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Studier/anställning ska styrkas med intyg.
  • Det krävs även att du har B-körkort.
  • Kan arbeta i snitt 2-3 pass i veckan.
  • Du ska ha goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftligt.
  • Vi ser gärna att du besitter grundläggande IT-kunskaper då arbetet i datasystem förekommer.
  • Utbildning och erfarenhet är inget krav, men erfarenhet från yrkesmässig städning eller annan serviceverksamhet är däremot meriterande.
  • Eftersom det ingår tunga lyft och stor rörlighet krävs det att du som söker har en god fysik.
Stämmer denna beskrivning in på dig? Då vill vi att du skickar in din ansökan redan idag! I denna process genomför vi urval och intervjuer löpande.

Vid frågor är du välkommen att ta kontakt med ansvarig rekryterare, Madeleine Forsbäck, via mail: madeleine.forsback@studentconsulting.com.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Fastighet, Lokalvård, Industri & Anläggning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 sept 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com