Student sökes för extrajobb

Student sökes för extrajobb

Nu söker vi dig som för tillfället studerar och vill kombinera dina studier med extrajobb som truckförare. Jobbet är inom lager hos en av våra kunder som är aktiv inom elgrossistbranschen.

Information om uppdraget:

Dina arbetsuppgifter är att i huvudsak jobba med lagerplock samt ta emot och skicka gods. I arbetet ingår en del tunga lyft. Arbetstiderna kan variera, oftast 09-18 men även för- och eftermiddagspass förekommer. Arbete sker under veckodagarna mån - fre. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men jobba som uthyrd konsult hos vår kund. Arbetsplatsen ligger på Örnäset i Luleå. Goda bussförbindelser finns.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten skall du ha: Truckkort A 1 - 4 och B 1 - 4.
Det är även krav på studier alt. annan huvudsaklig sysselsättning på minimum 50%. Som person är du självgående, noggrann och trivs i ett fartfyllt arbete. Du ska även ha möjlighet att jobba ungefär 2 pass i veckan.

Urval och intervjuer pågår löpande och tjänsten kommer att tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat. Skicka därför gärna in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se