Sommarjobba som tryckeri- och packsalsarbetare

Sommarjobba som tryckeri- och packsalsarbetare

Vi nu en dig som vill jobba med tryckeri- och packsalsarbete i sommar och fortsättningsvis extra vid sidan om dina studier.

Information om uppdraget:

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och jobba som uthyrd konsult till Tryck i Norrbotten. Arbetet sker antingen i tryckeriet eller i packsalen..

Arbetsuppgifterna i tryckeriet innefattar framför att förbereda och fylla på pappersrullar på tryckpressarna i rullkällaren, men kan även innefatta diverse andra förekommande tryckeriuppgifter, t.ex. byta plåtar, rengöring av maskiner och lastning av gods.

Arbetsuppgifterna i packsalen innefattar framförallt att förbereda och övervaka paketeringen av tidningsbuntar men även framställning av löpsedlar. Det förekommer även andra arbetsuppgifter som service och underhåll av utrustningen.

Samtliga arbetspass infaller nattetid och helgarbete ingår.

För att vara aktuell för tjänsten ska du vara studerande på minst 50%. Vi ser gärna att du har pågående studier fram till år 2022.

Detta söker vi:

För denna tjänst söker vi dig som är händig, har ett gott tekniskt intresse och kunnande. Det är viktigt att du förstår datorer och maskiner på ett bra övergripande vis. Det är extra viktigt att man är en person som alltid kommer i god tid till arbetet, som kan jobba proaktivt och förebyggande. Självklart är det positivt om du även har erfarenheter av liknande arbete, d v s har vissa kunskaper inom tryck, tryckprocesser samt olika maskiner och tryckmaterial. Arbetet är relativt fysiskt, så du bör ha normal till god fysik och inte vara rädd för att ta i. Övriga önskade egenskaper är noggrannhet, flexibilitet och förmåga att snabbt kunna lösa problem.

Känner du att ovanstående passar väl in på dig? Ansök redan idag!
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com