Sommarjobb som Truckförare till Bygma!

Sommarjobb som Truckförare till Bygma!

Har du erfarenhet av att köra truck och vill sommarjobba på en meriterad bygghandel? Är du dessutom serviceinriktad och lösningsorienterad? Då kanske det är dig vi söker!

Information om uppdraget:

Bygma är en bygghandeln med kvalitet och service i fokus. Vi strävar efter att i alla lägen visa Trovärdighet, Affärsmässighet och Nytänkande. Det lyckas vi med genom att arbeta aktivt med Teamwork, Ledarskap och Personlig utveckling. Detta utgör ramen för vad vi förväntar oss av varandra, som kollegor, leverantör och samarbetspartner. Bygmas potential ligger i varje enskild medarbetare och är nyckeln till hur vi når våra mål.

Nu söker vi en truckförare som kan täcka upp för oss under sommaren med start omgående till slutet av augusti. Arbetstiderna är mån-fre, antingen 6-15 eller 7-16. Som truckförare kommer du jobba på vårt lager med orderplock och truckkörning. Arbetet kräver att du har truckbehörighet B1.

Detta söker vi:

Som vår nya kollega är du ordningsam, noggrann och lösningsorienterad i ditt arbete. Du är mån om att hålla en god servicenivå till din omgivning, kunder som kollegor. Vidare är du ansvarstagande med hög arbetsmoral. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete inom byggmaterial-branschen.

Du kommer bli anställd via StudentConsulting och uthyrd till vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta kundansvarig Veronica Nylund på mail veronica.nylund@studentconsulting.com.

Vi tillsätter tjänsten så snart vi hittat rätt person, sök redan idag!
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com