Servicetekniker/eltekniker till Konecranes

Servicetekniker/eltekniker till Konecranes

Söker du ett arbete med stora utvecklingsmöjligheter där du får arbeta i ett servicelag i världsklass? Har du tidigare arbetslivserfarenhet som servicetekniker eller elektriker? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Som servicetekniker åt Konecranes kommer du arbeta i Luleå där du kommer ingå i ett team av erfarna tekniker. Arbetet innebär huvudsakligen att du kommer arbeta med service och reparation av traverser och kranar. Felsökning och kontinuerligt underhåll ingår även i tjänsten. Arbetet utförs både på marknivå och på höga höjder. Arbetet sker främst i Luleå med omnejd.

I tjänsten som servicetekniker kommer du att få arbeta självständigt och få en stor grad flexibilitet i arbetet där du till stor del påverkar arbetets utförande. Du kommer att få internutbildningar av hög klass och få ta del av goda personalförmåner. Konecranes erbjuder även goda möjligheter för att på sikt kunna avancera inom organisationen, både i Sverige och globalt.

Tjänsten är tillsvidare på heltid. Tjänsten startar så snart som möjligt. För oss är det viktigast att hitta rätt person på rätt plats. Preliminärt startdatum är satt till 1/5, men möjlighet att påbörja tjänsten tidigare eller senare finns.

Detta söker vi:

Krav: För att vara aktuell för denna tjänsten ser vi gärna att du är utbildad elektriker eller har god erfarenhet med vana av felsökning och underhåll. Du ska av tidigare erfarenhet av arbete inom någon form av el eller elektronik.

Meriterande: Det är meriterande ifall du har kunskaper inom frekvensomformare. Det är även meriterande med tidigare erfarenhet av arbete inom industri eller automation.

Personlighet: Som person ser vi gärna att du är en självgående person med positiv energi, bra planerings- och organisationsförmåga och som trivs bra med regelbunden kundkontakt. Som person är du van att hålla en hög grad av service och som trivs bra med att både arbeta självständigt och i grupp. Du ska vara flytande i svenska i såväl tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Detta är en direktrekrytering där du blir anställd av Konecranes. Rekryteringsprocessen sköts av StudentConsulting. Urval och intervjuer sker löpande. Tror du att du passar för tjänsten vill vi gärna höra från dig redan idag!

Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Mattias Meyer på mattias.meyer@studentconsulting.com eller 072-236 77 87.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com