Rekryteringsassistent

Rekryteringsassistent

Är du student och söker ett meriterande extraarbete? Är du intresserad av rekryteringsprocessen? Då har vi jobbet för dig! Vi söker just nu flera studenter till vårt kandidatteam.

Information om uppdraget:

Varje dag ger vi på StudentConsulting unga människor möjligheten att möta arbetslivet. Vår uppgift är viktig och det arbete vi bedriver kräver ett genuint engagemang och teamwork. På StudentConsulting strävar vi efter enkelhet, vilket vi tror är en grundsten för att uppnå goda resultat. För rätt person finns oanade utvecklingsmöjligheter i ett tillväxtföretag som StudentConsulting.

StudentConsulting söker nu Rekryteringsassistenter till vårt centrala kandidatteam som stöttar samtliga av våra kontor i Sverige, Norge och Danmark.

Arbetsuppgifterna består främst i att kontakta företag för referenstagning, andra arbetsuppgifter såsom urval och telefonintervjuer kan förekomma.

Detta söker vi:

Ett krav för tjänsten är att du studerar på minst 50% och har möjlighet att arbeta mellan 10-15 timmar per vecka.
För att vara aktuell för tjänsten ska du ha förmåga att kommunicera tydligt på svenska i tal och skrift. Som person är det viktigt att du är noggrann, strukturerad och effektiv i ditt arbetssätt.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Administration, Assistent, HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se