Receptionist sökes till Clarion Hotel Sense!

Receptionist sökes till Clarion Hotel Sense!

Har du jobbat inom reception tidigare och är ute efter ett flexibelt deltidsjobb? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

I rollen som receptionist är du ansiktet utåt och den första som besökarna ser när de kommer in på hotellet. I arbetsuppgifterna ingår det att ta emot besökare, ta emot samtal via telefon och hantera lättare administration. Du har övergripande koll på lokalerna, är flexibel och kan göra alla typer av arbetsuppgifter. Tjänsten är en deltidstjänst på ca 30% som är förlagd nattetid. Arbetstiderna är 22:30-07:30.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ska du vara studerande eller ha annan huvudsaklig sysselsättning. Vi lägger stor vikt vid att man är gästfokuserad, noggrann och ger fin service. Vi ser gärna att du har erfarenhet av jobb i reception eller liknande arbete. Det är mycket meriterande om du har erfarnhet av bokningssystemet Cenium.

Du ska ha ett tillmötesgående sätt och förstå vikten av att alltid ha ett professionellt bemötande mot både personal och kunder. Vidare ser vi att du är snabblärd, prestigelös och lyhörd. Du trivs även i en administrativ roll där du kommer att arbeta självständigt. Du ska behärska både svenska och engelska i tal och skrift. För att vara aktuell för tjänsten ska du kunna jobba varannan vecka, 7 nätter i sträck och vara ledig 7 nätter osv.

Passar beskrivningen in på dig? Sök redan idag då intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat!
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Reception
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se