Programmerare sökes med ljus och lykta!

Programmerare sökes med ljus och lykta!

Vill du vara del av en arbetsplats som präglas av engagemang, driv och personlig utveckling? Vi söker just nu en systemutvecklare inom JAVA.

Information om uppdraget:

Vill du ta nästa steg i din karriär? Vår kund är en global leverantör av tekniska lösningar, bland annat inom webbutveckling, webbdesign och programmering. Kunden driver en datakonsultverksamhet med etablerade, långsiktiga relationer hos ledande internationella företag. Vidare information kring kunden ges senare till de som är aktuella för tjänsten. Hos kunden arbetar du i ett nära team med andra där innovativa lösningar på problem värdesätts. Du ska ha en stor passion och en stark drivkraft att prestera för att passa in hos vår kund. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter inom företaget!

Detta är ett konsultuppdrag och du kommer bli anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund. Efter 6 månader finns möjlighet för anställning direkt hos kundföretaget.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten har du en universitetsutbildning inom tex. systemvetenskap, datateknik eller dataspelsutveckling. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet som utvecklare men det är inte avgörande.

Krav
- Java

Meriterande
  • Java EE
  • C#
  • SQL
  • Angular JS
  • Eclipse
  • HTML5
Det är meriterande om du har jobbat i Linux och har arbetat med testautomatisering. Det är krav på att du ska behärska engelska och svenska flytande i både tal och skrift.

Om du brinner för mjukvaruutveckling med avancerade system där miljön är i teknikens framkant så kommer du att trivas hos vår kund. Att arbeta Agilt, planera och organisera ditt arbete är en självklarhet. Som person är du prestigelös, handlingskraftig och har god kommunikationsförmåga. Du är en engagerad person som har social kompetens och strävar ständigt efter förbättring samt är lyhörd och ödmjuk. Låter detta som dig? Välkommen in med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se