Produktingenjör till Gestamp

Produktingenjör till Gestamp

Är du en lagspelare och vill jobba som produktingenjör i en internationell miljö? Då kan det vara dig vi söker till Gestamp i Luleå!

Information om uppdraget:

Gestamp är ett globalt företag med närvaro i drygt 20 länder. Koncernen tillverkar fordonskomponenter och arbetar aktivt för att skapa innovativa lösningar för säkrare och lättare fordon, vilket minskar energiförbrukningen och miljöpåverkan. Verksamheten i Luleå består av en Produktionsanläggning samt Forskning & Utveckling med ca 250 medarbetare, varav ett 60-tal inom FoU. Forskning & Utveckling täcker hela kedjan från bakomliggande forskning, design och testning till kvalitetssäkring och produktionsanpassning. Tech Center är en av fyra avdelningar på FoU i Luleå och vårt arbete rör sig i gränslandet mellan produktdesign och produktion.

Som produktingenjör på Forskning & Utveckling, Tech Center, arbetar du i en global miljö, både inom organisationen men även externt mot kunder. Tech Center i Luleå ansvarar för koordinering och ledning av koncernens motsvarande verksamheter i b.la. Japan, kina, USA och Tyskland.

I rollen som produktingenjör kommer du ansvara för anpassning av produkt och process för presshärdade detaljer inom Gestamp-koncernen. Du kommer jobba med att utforma, optimera och simulera kostnadseffektiva och robusta tillverkningsprocesser. Vi arbetar nära våra kunder från de allra tidigaste utvecklingsstadierna ända fram till serieproduktion. Du kommer att tillhöra ett team med erfarna kollegor med ett stimulerande arbete i en internationell miljö där du kommer att skapa ett stort tvärfunktionellt nätverk inom Gestamp.

Detta söker vi:

Du är utbildad ingenjör med inriktning maskin, teknisk design eller liknande. Du har goda kunskaper inom CAD. Meriterande är erfarenhet av produktutveckling och produktionsprocesser samt kunskaper från programmering.

Som person är du initiativrik och driver framgångsrikt dina uppgifter mot uppsatta mål. Du har god förmåga att fokusera och prioritera ditt arbete och känner dig bekväm att arbeta i ett högt tempo med tighta deadlines. Vidare ser vi att du är en positiv person som har lätt att kommunicera och har en professionell attityd till arbetet och dina kollegor. Du är en lagspelare och trivs att vara delaktig och ta ansvar för våra gemensamma mål.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, då vårt arbete till stor del sker i en internationell miljö.

I denna rekrytering samarbetar Gestamp med StudentConsulting. Vid eventuella frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Veronica Nylund via e-post: veronica.nylund@studentconsulting.com

Välkommen med din ansökan, sista ansökningsdag: 2022-06-11.

Sökord: Produktingenjör, Ingenjör, CAD, Produktutveckling, Programmering

Sökord: Produktingenjör, Ingenjör, CAD, Produktutveckling, Programmering
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 15 juni 2022 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com