Medlemskommunikatör till LRF

Medlemskommunikatör till LRF

Vi söker nu en medlemskommunikatör till LRF i Luleå. Rollen passar dig som är en fena på kommunikation och som har ett intresse för jord, skog och landsbygdens framtid. Här får du verkligen chans att påverka. Läs mer om tjänsten nedan!

Information om uppdraget:

Lantbrukarnas Riksförbund, LRF, är en partipolitiskt obunden intresse- och företagarorganisation för människor och företag inom de gröna näringarna. LRFs omkring 140 000 medlemmar driver tillsammans nästan 70 000 företag och det gröna näringslivet står för lite mer än 4 procent av Sveriges BNP. LRF medverkar till utveckling av företag och företagare med jord, skog, trädgård och landsbygdens miljö som bas, så att de kan förverkliga sina ambitioner om tillväxt, lönsamhet och attraktionskraft.

Som medlemskommunikatör på LRF kommer du att främst att arbeta med att hjälpa att nå ut till fler företag och företagare och fortsätta hjälpa dem utvecklas. Du kommer ansvara för medlemskommunikationen via nyhetsbrev, hemsidor, sociala medier samt våra sidor i medlemstidningen Land lantbruk. Du kommer även hjälpa till med arrangering av fysiska möten runtom i länen. En stor del av tjänsten handlar om att vara drivande i frågor som rör gröna näringar, jord, skog och landsbygdens framtid i sin helhet och detta kommer vara präglande genom hela arbetsflödet. Kollegorna på LRF arbetar i både Norrbotten och Västerbotten och är placerade i båda regionerna. Som medlemskommunikatör kommer ditt arbets- och ansvarsområde sträcka sig över både Norrbotten och Västerbotten.

Som medarbetare på LRF erbjuds du en stimulerande och utvecklande arbetsplats där engagerade och kompetenta medarbetare tar ansvar för både sitt eget och organisationens uppdrag och mål. Organisationen präglas av öppenhet, tydlighet och respekt där alla individer har lika värde och varje medarbetare känner sig betydelsefull och uppskattad. De kollegor som arbetar här drivs av att engagera sig och känna sig delaktiga i någonting större och viktigare. Frågor som mat, miljö, djurhållning med mera, är alltid i fokus. Hos oss får du en trygg anställning med bra lön och förmåner.

Tjänsten är en tillsvidareanställning där det tillämpas 6 månaders provanställning till en början. Tanken är att tjänsten drar igång runt augusti/september där startdatum bestäms utifrån rätt kandidat. Placeringen är i Luleå med resor runtom i Norrbotten och Västerbotten. Arbetstider är vardagar 8-17. Rekryteringsprocessen ombesörjs av StudentConsulting, men du blir i denna tjänst anställd direkt av LRF.

Detta söker vi:

Det är inga formella krav på utbildningar eller tidigare yrkeserfarenhet för denna tjänsten. Däremot är alla utbildningar och arbetslivserfarenheter som har någon inriktning mot kommunikation välkomna och meriterande. I detta yrke kommer du arbeta med bland annat Episerver, Adobe Indesign, Adobe Photoshop, Adobe Premiere Pro, Story Engine och Apsis så tidigare erfarenhet av några eller alla verktyg är meriterande. Här letar vi efter rätt person på rätt plats - nämligen du som kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Att du kan sociala medier och kunna stå och prata inför människor kommer naturligt för dig. Du skall kunna arbeta målstyrt samt ta egna initiativ inom verksamhetsområdet. Kunskap om det gröna näringslivet samt landsbygdens utmaningar är självfallet meriterande. Du måste ha körkort och tillgång till bil samt vara beredd att resa runtom i Norrbotten och Västerbotten.

Vi ser gärna att du i din ansökan berättar kort om varför du är intresserad av denna tjänsten och vad du som person skulle kunna bidra i denna position. Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Therese Isaksson på therese.isaksson@studentconsulting.com.

Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com