Lagerarbetare med truckkort sökes för heltidsjobb!

Lagerarbetare med truckkort sökes för heltidsjobb!

Är du intresserad av lagerarbete? Har du truckkort A och B? Då är detta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

För vår kunds räkning söker vi just nu efter personer som vill arbeta heltid på lager. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av truckkörning, lagerplock och godsmottagning. Du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd till kundföretaget som konsult.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har truckkort, gärna A 1-4 samt B 1-4. Specificera i din ansökan vad du har för behörighet. Som person ska du vara positiv, arbetsvillig och flexibel. Du är noggrann i ditt arbete och duktig på att passa tider. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av lagerarbete och truckkörning. Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan!
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com