Löneadministratör sökes av prisbelönta StudentConsulting

Löneadministratör sökes av prisbelönta StudentConsulting

Vi söker en löneadministratör som brinner för lönefrågor och administration!

Information om uppdraget:

Nu söker vi en löneadministratör med placering i Luleå.
I rollen som löneadministratör kommer du arbeta i ett trevligt team tillsammans med fem kollegor. Tillsammans hanterar ni löneadministrationen för ca 3500 löner för våra bolag i Sverige, Norge och Danmark.

Arbetsuppgifterna innefattar:
  • Löpande löneberedning för våra bolag.
  • Administration av pension, frånvarohantering, utläggsredovisningar, arbetsgivarintyg etc.
  • I övrigt förekommande arbetsuppgifter på en löneavdelning.
Detta söker vi:

Vi söker en löneadministratör med antingen något års arbetslivserfarenhet inom lön eller med en utbildning inom löneområdet.

För tjänsten är erfarenhet av arbete i Hogia Lön starkt positivt. Att du har goda kunskaper i Excel är en förutsättning. För att trivas hos oss ser vi att du är noggrann, stresstålig och snabblärd. Det är viktigt att du fungerar bra i team då du kommer ha ett nära samarbete med dina kollegor. Som person är du engagerad och driven att ta stort ansvar för din arbetsinsats. Du brinner för löneadministration och administration.

Du kommer att vara placerad på vårt kontor i Luleå. Tjänsten är på 100 % och kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt person. Kom ihåg att ett utförligt och genomarbetat CV ökar dina chanser i urvalsprocessen.

Är det dig vi letar efter? Vi håller intervjuer löpande och tillsätter tjänsten så snart som möjligt -så ansök redan idag!
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Ekonomi, HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com