Länsförsäkringar i Luleå söker nya säljare för deltidsjobb

Länsförsäkringar i Luleå söker nya säljare för deltidsjobb

Är du en driven person med känsla för kundkontakt? Vi söker nu dig som vill ha ett extrajobb där du har god möjlighet att utvecklas inom försäljning!

Information om uppdraget:

Med telefonen som verktyg arbetar du med försäljning av målgruppsanpassade sak- och personförsäkringar till den svenska privatförsäkringsmarknaden. Du kommer självklart få en gedigen introduktion, säljutbildning och coaching och du får förmånen att ingå i ett professionellt och drivet team med engagerade kollegor.

Länsförsäkringar är måna om att hålla en hög kvalitet i alla led genom kundbearbetningsprocessen, därför är det viktigt att du delar deras värderingar. Du kan identifiera och bemöta kundens behov och samtidigt förmedla ett gott intryck av företaget. Kunderna du kommer i kontakt med är både befintliga och nya kunder. Länsförsäkringar satsar på sina anställda och strävar efter långsiktighet och kontinuitet. Trivsel är lika viktigt för dig som för länsförsäkringar. Därför har man satsat på god arbetsmiljö och fräscha arbetslokaler. I din anställning får du goda förmåner i form av gymkort och personalrabatt på försäkringar. Efter att du varit anställd i 6 månader får du ännu fler förmåner.

Arbetet är antingen 2-4 kvällar per vecka (mån-tor) eller samtliga 4 kvällar i veckan plus 2-3 eftermiddagar (12-21.00). Arbetstiderna är kl 17-21 för de rena kvällstjänsterna och 12-21 för för deltid. Du kommer att arbeta enligt ett schema som läggs månadsvis. Du har god möjlighet att själv påverka när du vill jobba. Detta är ett perfekt extrajobb som du kan kombinera med exempelvis studier. Anställningen inleds med en introduktion där du utbildas i IT systemen och företagets försäkringsportfölj. Därefter har du en mentor som sitter med i dina inledande samtal och coachar dig tills du känner dig bekväm nog att arbeta själv. Lönen består av en fast del och en rörlig del. Med rätt driv och engagemang finns fina möjligheter till att göra bra resultat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som gillar att göra bra ifrån dig i arbetet. Kvalitet och engagemang bör genomsyra ditt arbetssätt och trivs bra med ett strukturerat arbetssätt. Du gillar att kommunicera med såväl potentiella kunder som med kollegor. Tidigare erfarenhet av försäljning är inte ett krav men meriterande.

Passar denna beskrivning in på dig vill vi gärna att du hör av dig. Skicka in en ansökan redan idag! Rekryteringsprocessen sköts av StudentConsulting men anställningen sker direkt av Länsförsäkringar. Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Mattias Meyer på Mattias.meyer@studentconsulting.com.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se