Kundtjänstmedarbetare

Kundtjänstmedarbetare

Har du fullständig gymnasiekompetens och erfarenhet av arbete inom serviceyrket? Då kan det vara just dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker just nu en kundtjänstmedarbetare till en av våra kunder i Luleå. Tjänsten är på heltid och tillträde sker som senast 1 maj. Du arbetar vardagar 07-16. Du blir anställd som konsult och uthyrd till vår kund under 6 månader. Efter detta finns goda möjligheter till fortsatt anställning direkt hos vår kund.

Som kundtjänstmedarbetare kommer du att hantera inkommande ärenden via telefon och mail. Du tillhandahåller information till kunder och besvarar oliika typer av frågeställningar. Vidare kommer du att hantera frågor kring reklamation och fakturor. Du kommer även att stötta upp övriga funktioner med administrativ avlastning.

Detta söker vi:

Vi söker dig med fullständig gymnasiekompetens. Du har tidigare erfarenhet av arbete inom kundservice. Det är meriterande om du innehar erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter samt fakturering sedan tidigare.

Som person är du serviceinriktad och professionell. Du är bra på att bygga och vårda kundrelationer och upprätthåller en positiv och förtroendeingivande attityd även i stressade sitationer. För att du ska trivas i denna roll krävs det att du är självgående och noggrann. Här kommer du att arbeta med telefon och dator som dina främsta verktyg, det är därför viktigt att du har mycket god datorvana och grundläggande kunskaper inom Office 365. För att du ska vara aktuell för denna tjänst krävs det att du talar och skriver, svenska och engelska obehindrat.

Vi arbetar löpande med urval, tveka därför inte, sök tjänsten redan idag! Vid frågor är du välkommen att ta kontakt med ansvarig rekryterare/konsultchef Therese Isaksson via mail på therese.isaksson@studentconsulting.com.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com