Kundtjänstmedarbetare till flera av våra kunder

Kundtjänstmedarbetare till flera av våra kunder

Är du en fena på administrativt arbete och ser dig själv som service-minded? Är du initiativtagande och tar dig an arbetsuppgifter med en positiv inställning? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för flera av våra kunders räkning kundtjänstmedarbetare som älskar service. De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar ett ansvar för kontakten med omvärlden genom kundservice, order- och faktureringsprocessen. Arbetsuppgifterna kan även innefatta att hjälpa till med diverse olika uppgifter på företagen, därför ser vi att du är öppen för olika uppgifter och besitter en flexibilitet.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du har erfarenhet av kundtjänst eller ett motsvarande yrke inom kundbemötande. Du är kommunikativ, positiv, lyhörd och strukturerad. Vi söker dig som är strukturerad och serviceinriktad. Du är en van datoranvändare och trivs med att arbeta över telefon. Du har lätt att lära och att sätta dig in i nya system. Du är självständig och trygg och har ett professionellt och respektfullt förhållningssätt, både gentemot kunder och kollegor. Du gillar att prestera i högt tempo och att hålla många bollar i luften. Naturligtvis brinner du för försäljning och kundservice.

Tycker du ovanstående stämmer bra in på dig? Tveka inte och ansök redan idag då urvalet sker löpande!

Sökord: Kundservice, Kundtjänst

Sökord: Kundservice, Kundtjänst
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com