Konstruktörer till Mecon

Konstruktörer till Mecon

Vill du vara med och utveckla framtidens industrier på ett väletablerat företag i framkant? Har du erfarenhet inom Mekanisk eller Byggnadsteknisk konstruktion, praktiskt mekarbete eller relevant utbildning? Då kan du vara den Mecon söker.

Information om uppdraget:

Mecon AB är ett företag med hög kompetens inom konsultation och projektering med inriktning mot industrin. Vi genomför allt ifrån små nischade projekt till stora totalentreprenader men vårt fokus är alltid att skapa lösningar som förbättrar för både företag och de som använder den färdiga lösningen. Detta åstadkommer vi genom att prestigelöst arbeta nära industri och användare för att tillsammans göra saker bättre.

Mecon söker nya kompententa medarbetare som delar vår passion för att ge våra kunder flexibla totallösningar inom mekanik. Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom StudentConsulting och du anställs direkt hos Mecon i Luleå.

Rollen:
Som konstruktör arbetar du med att konstruera och driva dina uppdrag framåt självständigt. Du kommer att arbeta både i stora och små projekt mot några av de främsta företagen inom svensk industri. Som konsult hos Mecon erbjuds du stora utvecklingsmöjligheter med utmaningar där du kan växa både som person och i din yrkesroll.

Arbetsuppgifter:
  • Modellering i Inventor
  • Hållfasthetsberäkningar
  • Ritningsarbete och/eller inriktning mot beräkningar av byggstål
  • Modellering av byggstål
Vi erbjuder:
Stor frihet och eget ansvar. Du kommer att ha möjlighet till kombinerat kontor/hemarbete. Vi har kontor i Luleå, Gällivare och Kalmar.

Detta söker vi:

Vi söker dig med relevant utbildning, exempelvis ingenjörsutbildning med inriktning Maskinteknik eller Byggnadsingenjör. Erfarenhet kan väga upp formell utbildning och därför söker vi även dig som vill ta klivet från mekarbetet till att bli konstruktör. Har du praktisk erfarenhet, ett stort driv och är självständig i ditt arbete, kan vi lära dig resten. För att trivas i rollen behöver du ha en fallenhet för problemlösning och trivas med att ta eget ansvar. Vi förutsätter att du har körkort B samt goda kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska.

Det är meriterande om du har:
  • Erfarenhet inom stål- och gruvindustrin
  • Arbetat i CAD- program
  • Svetsarkunskap
  • Erfarenhet av projektledning
  • Erfarenhet av byggbranschen
Vid eventuella frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linda Vallerström på mail linda.vallerstrom@studentconsulting.com Vi arbetar löpande med urval och intervjuer, så tveka inte, sök redan idag!

Tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 5 dec 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com