Juniora systemutvecklare till Skyresponse

Juniora systemutvecklare till Skyresponse

Skyresponse rekryterar just nu juniora systemutvecklare till sitt DevOps-team. Som systemutvecklare kommer du arbeta i teknikens framkant inom molnbaserade system, utveckling inom IoT och säkerhetslösningar. Ansök redan idag!

Information om uppdraget:

Som junior systemutvecklare kommer du att ingå i företagets DevOps-avdelning där du kommer arbeta med utvecklingen av Skyresponse system. Du kommer arbeta med exempelvis utveckling av nya funktioner till produkter, kundspecifika lösningar och testning av kod. Du kommer ingå i ett mindre arbetslag där du kommer få utrymme att kontinuerligt utveckla dina kunskaper och färdigheter inom systemutveckling. Programmeringen sker i NET/.NET Core, C# och Python.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt hos Skyresponse. All kontakt sköts via StudentConsulting. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare via mail: mattias.meyer@studentconsulting.com

Detta söker vi:

Vi söker dig som är i början av din karriär. Du som söker ska ha en utbildning med inriktning mot Data/IT. Kanske är du precis på väg att ta examen, har nyligt tagit examen eller har jobbat något år med systemutveckling. Vi tror att du som söker är analytisk, nyfiken och strukturerad som person. Passionen för teknik och att utveckla dina kunskaper inom systemutveckling bör komma som en självklarhet. Eftersom du kommer ingå i ett mindre arbetslag lägger vi stor vikt vid hur du samarbetar med andra och vad du kan bidra till arbetslaget. Vi vill att du talar såväl svenska som engelska.

Om arbetsgivaren:

Skyresponse är en ledande leverantör av distribution och hantering av larm och avvikelser från uppkopplade produkter. Deras molnbaserade systemlösning för larm- och händelsehantering används redan idag på den svenska marknaden som en kritisk och avgörande komponent för olika IoT-tillämpningar. Skyresponse arbetar tillsammans med aktörer inom säkerhet och e-hälsa, där de säkerställer att rätt åtgärd kopplas till respektive larm. Skyresponse system möjliggör för larm- och driftcentraler hos t ex ett lokalt hemtjänstföretag eller ett globalt industriföretag att implementera en modern och framtidssäker lösning, samtidigt som det används för att koppla upp anslutna produkter till larm- eller driftcentralers befintliga system. Skyresponse har sitt huvudkontor i Stockholm och ett kontor i Luleå med ansvar för teknisk utveckling och support.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se