Juniora systemutvecklare inom C/C++

Juniora systemutvecklare inom C/C++

Effnet arbetar med globalt marknadsledande företag inom bland annat mobil kommunikation, satellitkommunikation och industriell kommunikation. Huvudfokus nu är inom utveckling av 5G. Vi söker nu juniora systemutvecklare som vill växa med oss.

Information om uppdraget:

Effnet grundades 1997 som en spin-off från Luleå tekniska universitet. Namnet Effnet kommer från att skapa effektiva nätverk med effektiva lösningar. Vi har många globala, medelstora och små företag som kunder på olika marknader, till exempel mobil kommunikation, satellitkommunikation och industriell kommunikation. Bland annat arbetar vi med företag som Intel, Cisco, Qualcomm med flera. Vi utvecklar nu mjukvaruprodukter i ledande teknologier såsom 5G. Kompetensen hos våra anställda är djupgående och vi klarar med bara en handfull personer av att leverera produkter där stora globala företag kanske behöver hundratals personer för att åstadkomma motsvarande. Vi bjuder nu in dig att vara med på denna resa och uppleva den tillsammans med oss.

Effnet är ett litet företag med platt organisation. Här finner du en samarbetsorienterad och inkluderande arbetsprocess där det kontinuerligt strävas efter produktivitet och effektivitet. Vi uppmuntrar våra kollegor att ta initiativ och delta i alla aspekter av vårt arbete. Som anställd hos oss finns det goda möjligheter att nätverka med människor i olika företag runt om i världen och i olika roller som berikar din egen utveckling, samt att kunna delta i vår affärsutveckling. Att främja en bra balans mellan arbetsliv och privatliv ser vi som en självklarhet där du bland annat erbjuds förmåner som flextid, möjlighet att arbeta hemifrån vid behov, hälsovård och tjänstepension inklusive rådgivning.

Nu söker vi två vassa juniora systemutvecklare för programmering i C/C++. Du kommer arbeta och vara delaktig i hela utvecklingsprocessen av 5G-protokollstackar. Du använder Linux på ARM- och Intelprocessorer men utvecklar plattformsoberoende program med högsta kvalitet och prestanda och med moderna designmönster. Som junior systemutvecklare kommer du att få vara med i en innovativ arbetsmiljö där du kommer ha ett stort inflytande i utvecklingen och på teamets prestation.

Detta söker vi:

Vi vill att du som söker har grundläggande kunskaper inom C/C++ och olika skriptspråk. Utbildningsmässigt ser vi gärna att du läst civilingenjör inom datateknik, teknisk fysik, rymdteknik eller har likvärdig utbildning. Du har ett genuint intresse av programutveckling. Vi ser även att du har goda kunskaper i tal och skrift, på både engelska och svenska. Som junior programmerare tror vi att du drivs av en nyfikenhet och av att kontinuerligt utvecklas kunskapsmässigt. Du har lätt att samarbeta med andra och trivs bra med att ta egna initiativ till lösningar på problem.

StudentConsulting ansvarar för rekryteringen för tjänsten. Anställningsmässigt blir du i denna rollen anställd direkt av Effnet. Startdatum sker enligt överenskommelse. Har du vidare funderingar om tjänsten eller vill veta mer får du gärna höra av dig till ansvarig rekryterare Mattias Meyer på mattias.meyer@studentconsulting.com / 072-236 77 87.

Sökord: 5G, C++, C, Junior systemutvecklare

Sökord: 5G, C++, C, Junior systemutvecklare
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 17 nov 2019 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com