Junior projektledare till Sweco!

Junior projektledare till Sweco!

Är du utbildad inom samhällsbyggnad och redo att ta klivet från utbildning till arbetsliv? Tycker du om att fatta egna beslut och leda vägen för andra? Då kan det vara just dig vi söker!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu en junior projektledare inom infrastruktur och underhåll till Sweco i Luleå. Som medarbetare hos Sweco sitter du i centrala Luleå och arbetar tillsammans med juniora och seniora kollegor. Som junior projektledare erbjuds du en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk- och personlig utveckling. På Sweco kommer du medverka till att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Sweco har Europas bredaste kunskapsbas inom samhällsbyggnad och erbjuder tjänster inom hela kedjan, från förstudie och projektering till byggande och förvaltning.

Som projektledare får du en ledande och samordnande roll. Du kommer att projektleda infrastruktur- och underhållsprojekt för Swecos kunder i Norrbotten. Vilket innebär att det kan handla om allt från vägar, gator och VA, till biltestanläggningar, gruvor, energi och industri.

Projektledarrollen innefattar allt från utredning, projekteringsledning till upphandling av entreprenader, byggherrekalkyler, prognosarbete, investeringsbedömningar samt riskhantering och tidsplanering. Du kommer att leda och samordna projekten med ansvar för kvalitet, budget, tidsramar, uppföljning och kundkontakter. Med tid kan du också komma att ta ansvar för byggledning och besiktning.

Detta söker vi:

Vi söker dig som innehar en högskoleexamen inom samhällsbyggnad. Du är utbildad högskoleingenjör, civilingenjör eller innehar annan kandidatexamen inom området.

För att du ska passa in i denna roll krävs det att du är kommunikativ och förtroendeingivande. Du är affärsmässig och bra på att kommunicera tydlig på svenska i både tal och skrift. Vidare är du en naturlig ledare som har lätt för att skapa nya kontakter och bygga långvariga relationer. Du är ansvarstagande, mån om att leverera resultat och trivs lika bra med självständigt arbete- som med arbete i team. I denna rekryteringsprocess kommer personlig lämplighet väga tyngre än tidigare arbetslivserfarenhet.

Denna rekryteringsprocess hanteras av StudentConsulting och Swecos önskan är därför att alla eventuella frågor går direkt till ansvarig rekryterare Therese Isaksson via mail på therese.isaksson@studentconsulting.com. Vi arbetar löpande med urval, tveka därför inte- skicka in din ansökan redan idag!

Om arbetsgivaren:

Vill du ha ett jobb som gör skillnad? Då är du välkommen till Sweco! Den framtid som kan kännas avlägsen i resten av samhället är i högsta grad närvarande hos oss. Att ligga steget före är vårt jobb. Resultatet - allt ifrån rent vatten och varma hus till effektiva kommunikationer och moderna sjukhus - blir verklighet för de flesta andra först i framtiden.
Vår framgång förutsätter ett nära samarbete med våra kunder och en stor förståelse för deras behov. En typisk konsult på Sweco har en nära relation till sina kunder, är engagerad i deras utmaningar och har en efterfrågad och erkänd expertis. Den mest kundnära och engagerade partnern med erkänd expertis Sweco.se
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com