Jobba som lokalvårdare!

Jobba som lokalvårdare!

Vi söker just nu en lokalvårdare till ett sommarjobb på Skurat i Norrland AB. Detta är en rekrytering och StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du blir anställd av Skurat.

Information om uppdraget:

Skurat utför städning/lokalvård på entreprenad. Det kan t.ex. vara lokalvård på exempelvis skolor, statliga myndigheter, sjukhus, hotell och industrier. Företaget erbjuder även städhjälp till privata hushåll.

Tjänsten innefattar många olika arbetsuppgifter för att hålla rent. Vid städning kan man t.ex. damma, moppa golv, tömma papperskorgar, putsa fönster m.m. Man kan göra rent i t.ex. omklädningsrum, trappuppgångar, matsalar eller städ vid flytt. Tjänsten är på ca 75-100% med chans till förlängning. Arbetstiderna är 7-16 med start omgående.

Detta söker vi:

Upplärning sker på arbetsplatsen, genom introduktionsutbildning på ca 3-5 dagar. Har du erfarenhet av lokalvård och B-körkort så är detta mycket meriterande! Det är dock inget krav för att söka tjänsten.

Vi söker dig som är:
  • Kvalitetsinriktad och noggrann med att uppnå önskade resultat.
  • Är prestigelös och kan samarbeta bra med andra.
  • Är serviceinriktad och förstår vad kunden vill ha och kan agera utifrån det.
Är du den jag söker? Hör av dig idag!
Vi håller löpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Städ, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se