Innesäljare till Compodium International

Innesäljare till Compodium International

Brinner du för försäljning och sporras av teamarbete? Är du en skicklig relationsbyggare som vill jobba med framtidens hållbara videolösning? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu ett antal innesäljare till vår kund Compodium. Compodium har nyligen tagit hem ett mångmiljonuppdrag åt FN och befinner sig nu i en stark tillväxtfas där de behöver förstärka sitt säljteam med rätt kompetens. Compodium är pionjärer när det gäller digitala kommunikationslösningar. Deras videoplattform knyter samman människor och kompetens världen över och samtidigt sparar användarna tillsammans över tiotusentals ton koldioxidutsläpp om året. Som innesäljare hos Compodium kommer du att arbeta med uppsökande försäljning mot potentiella kunder, främst inom offentlig sektor. Dina arbetsuppgifter består av mötesbokning och produktdemonstrering. I rollen som innesäljare kommer du att ha nära dialog med bolagets utesäljare. Du blir del av ett nystartat team med goda utvecklingsmöjligheter. Compodium har ett antal kontor utanför Sverige och du kommer därför ha kontakt med kollegor på engelska.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du du blir anställd av StudentConsulting under 6 månader. Om båda parter är nöjda finns det stora möjligheter till vidare anställning direkt hos Compodium. Du kommer att vara placerad på StudentConsultings kontor på Nordkalotten i Luleå.

Detta söker vi:

Vi söker dig som brinner för att sälja. Du är duktig på kundbemötande och är en naturlig relationsbyggare. Du är en skicklig datoranvändare och behärskar svenska och engelska, i tal och skrift obehindrat. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med liknande videolösningar. Ytterligare språkkunskaper är också meriterande.

Läs gärna mer om Compodium längre ner. Har du några frågor så är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johannes Granström på 076-145 92 88 eller Johannes.Granstrom@studentconsulting.com. Vi jobbar med löpande urval och intervjuer, så vänta inte med din ansökan, skicka in den redan idag! Vi ser fram emot att höra från dig!

Om arbetsgivaren:

Compodium har löst en utmaning som de är så gott som ensamma om på marknaden. De kan erbjuda pålitliga, säkra, krypterade och autentiserande digitala möten. Med möjligheten att koppla upp sig på mötet oavsett vilken plattform du använder. Tidigare har dessa möten där behovet av sekretess är stort alltid hållits i den fysiska världen. Nu kan även dessa möten digitaliseras och det sparar jordens resurser i en tid då det verkligen behövs.

- Vi konkurrerar inte med tjänster som till exempel Skype. Våra kunder efterfrågar andra typer av lösningar där behovet av att kommunicera utanför den egna organisationen är stort och/eller behovet av hög sekretess är avgörande för valet av videoplattform, säger Bengt Grahn, vd Compodium.

Idag har Compodium stora internationella företag på sin kundlista, bland annat några av Sveriges globala exportföretag. Den senaste kundvinsten, FN World Food Programme innebär att bolaget växlar upp. Uppdraget omfattar att leverera digitala mötesrum för 20 000 anställda på 400 orter. FN köper idag tjänster inom detta område för 500 miljoner kronor per år. Man har dessutom en ambition att satsa ännu mer på digitala videomöten. För att föregå som ett gott exempel när det kommer till en hållbar möteskultur.

- Vi har genom avtalet också möjlighet att leverera tjänster till omkring 100 organisationer inom FN, säger Bengt Grahn, vd Compodium.

Sökord: Sälj, Videomöten, Hållbarhet, Innesäljare

Sökord: Sälj, Videomöten, Hållbarhet, Innesäljare
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 13 mars 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com