Innesäljare/mötesbokare på heltid sökes.

Innesäljare/mötesbokare på heltid sökes.

StudentConsulting gör just nu en stor satsning på försäljning. Som en följd av storsatsningen så behöver vi utöka vår innesäljavdelning och söker nu en resultatinriktad och engagerad kollega till vår mötesbokning riktad mot företag i hela Norden.

Information om uppdraget:

Vår innesäljavdelning i Luleå är en väldigt viktig del av företagets säljorganisation. Vi kontaktar potentiella kunder via telefon och bokar möten med dem gällande deras personalbehov. Det innebär att du kommer ha ett nära samarbete med våra affärschefer runt om i Norden och ha en viktig roll i deras verksamhet.

Anställningen inleds med en introduktion och utbildning. Efter det kommer du jobba i ett professionellt och drivet team med engagerade kollegor där coaching är en naturlig del av jobbet.

Du kommer att jobba på vårt huvudkontor på Nordkalottvägen 1 i Luleå. Arbetstiderna är kontorstider, måndag-fredag kl 8-17, och tjänsten startar när vi hittar rätt person! Sök därför gärna redan idag!

Lönen består av en fast grundlön samt möjlighet att tjäna lika mycket till i provision.

Detta söker vi:

Vi söker dig med erfarenhet av kundbemötande, gärna via telefon. Du behöver vara en engagerad relationsbyggare med taktkänsla. Då vi arbetar väldigt resultatinriktat är det viktigt att man trivs med och drivs av att jobba mot uppsatta mål. All typ av försäljningserfarenhet är meriterande.

Du har nu möjlighet att bli en del av en av Luleås största framgångssagor. Vill du anta utmaningen och växa vidare med oss?
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se