Försäljningschef till FDT-system

Försäljningschef till FDT-system

Nu söker vi dig som har god affärsförståelse och drivs av försäljning!

Information om uppdraget:

Som försäljningschef kommer du att ansvara och utveckla företagets försäljning. Tjänsten är både operativ och strategisk och du kommer att leda försäljningsarbetet, engagera och entusiasmera dina medarbetare, utveckla samarbetet med olika samarbetspartner samt fortsätta att skapa god tillväxt och lönsamhet.

Du ställer höga krav på dig själv och din största drivkraft är försäljning. Du sätter strategier och taktiska aktiviteter för att uppnå försäljningsmålen och kommunicerar samt följer upp dessa på ett pedagogiskt sätt. Du vidareutvecklar affärer med befintliga kunder samtidigt som du utvecklar affärer med nya kunder på nya marknader och inom nya områden. I din roll arbetar du med kravställning av marknadsbehov till produktutveckling samt kundlojalitet och budgetuppfyllnad. Du jobbar även med att bygga, coacha och stärka ditt säljteam.

Du rapporterar till företagets VD och ingår i ledningsgruppen.

Detta söker vi:

Tjänsten kräver utbildning på lägst gymnasienivå och med fördel en akademisk utbildning, dock ej krav. Du har arbetat några år med försäljning i en liknande roll. Du är van att arbeta efter en struktur och tydliga säljprocesser.

Meriterande är:
  • Erfarenhet inom retail
  • Erfarenhet av tjänsteförsäljning och förhandling B2B
Du kommunicerar flytande svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du resultatorienterad, prestigelös och strukturerad. Du tar dig an dina uppgifter med engagemang och ser lösningar framför problem. Vi värdesätter att du är en relationsbyggare samt har ett coachande förhållningssätt. Vidare har du god affärsförståelse och förmåga att analysera resultat och nyckeltal. Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet.

FDT är en helhetsleverantör av affärs- och butiksdatasystem till företag, butikskedjor och fristående butiker. Vi utvecklar vår programvara själva och har idag ca 1500 kunder i Sverige, Norge och Finland. Sedan april 2019 är FDT en oberoende affärsenhet inom TSS, Total Specific Solutions, med huvudkontor i Nederländerna. Vi finns i Luleå och Kalmar och har idag 33 anställda. Våra kunder är allt från enskilda butiker till större kedjor med hundratals anslutna butiker.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av StudentConsulting. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare via mail: veronica.nylund@studentconsulting.com
Vi arbetar med löpande urval, ansök redan idag!
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 11 dec 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com