Försäkringsrådgivare till Gjensidige

Försäkringsrådgivare till Gjensidige

Vi söker nu en driven, resultatinriktad och engagerad försäkringsrådgivare till Gjensidige i Luleå. Vi söker dig som vill ingå i ett team som tillsammans strävar mot att utvecklas. Vill du vara delaktig i denna resa? Skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget:

Som försäkringsrådgivare arbetar du via telefon med att ta kontakt med nya och befintliga kunder för att sälja företagsförsäkringar. I rollen som försäkringsrådgivare kommer du att på ett personligt sätt att bygga försäljning och skapa trygghet för Gjensidiges företagskunder. Arbetet innehåller därmed kommunikation i väldigt stor omfattning där du kan sätta din personliga prägel i varje samtal.

För att lyckas väl i din roll kommer du att erbjudas kontinuerlig utveckling och utbildning, bra konkurrenskraftig fast lön och attraktiva provisionsmodeller. Tjänsten är på heltid med arbetstid måndag - fredag mellan kl. 8-17. Placering kommer att vara på Gjensidiges kontor i centrala Luleå.

På Gjensidige arbetar 23 medarbetare inom områdena försäljning, kundservice och backoffice. Hos oss kommer medarbetarna från olika yrkesbakgrunder. Det vi har gemensamt är att vi alla är drivna av att skapa kvalitet i vårt arbete och att hjälpa kunder med lösningar som underlättar deras vardag. På vårt kontor råder en hjärtlig och varm stämning och här arbetar engagerade medarbetare som uppnår resultat och gillar att ha kul på jobbet. Ledorden "Tydlighet, Delaktighet och Glädje" driver företaget till nya framgångar.

Detta söker vi:

Vi söker både dig som vill ta ditt första steg och dig som vill ta ditt nästa steg i karriären. Tidigare branscherfarenhet är inget krav, det är främst dina personliga egenskaper som står i framkant. Har du däremot tidigare erfarenhet av försäljning eller försäkringsbranschen är det meriterande. Vi söker dig som är ambitiös och som trivs med att prestera. Du gillar att arbeta självständigt, är social och gillar att göra ett gott intryck hos andra.

Rekryteringsprocessen sker via StudentConsulting. Urval och intervjuer kommer ske löpande. Tillsättning sker så fort rätt kandidat hittats, så ansök gärna redan idag! Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare: Mattias.meyer@studentconsulting.com

Om arbetsgivaren:

Gjensidige Sverige är det lilla bolaget med den stora koncernens trygghet i ryggen. De har över 200 års erfarenhet av att försäkra liv, hälsa och egendom, och idag arbetar 4000 engagerade medarbetare i sex länder. Gjensidige är stolt samarbetspartner till Svenska Handbollsförbundet och Svenska Tennisförbundet.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se