Extrajobba som budbilschaufför

Extrajobba som budbilschaufför

Söker du ett aktivt extrajobb vid sidan av dina studier? Har du måndagskvällarna lediga och vill passa på att få både arbetslivserfarenhet och dryga ut studentkassan? Då har vi ett jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett av Sveriges ledande företag inom logistik- och kommunikationslösningar åt såväl privatpersoner som företag. Med start i början av januari 2020 behöver de förstärkning av budbilsförare på måndagskvällar.

Dina arbetsuppgifter består av att köra ut matvaror till kunder med budbild som kräver B-körkort. Arbetsområdet är främst Luleå Kommun med viss leverans mot Bodens Kommun. Tjänsten är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd till vår kund. Tjänsten kommer att tillsättas löpande under december med start i början på januari. Preliminärt startdatum är 6/1-20.

Arbetet som budbilschaufför är ett fysiskt arbete och kräver såväl god fysik som motivation till att prestera för att göra goda resultat. Du transporterar dig genom bil så B-körkort och god körvana är ett krav.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar på minst 50% på t ex högskola eller komvux och som har minst 1 år kvar på dina studier, då vi ser långsiktigt på detta uppdrag. Arbetstiderna är regelbundet på måndagar 16.00-21.00 och vi ser gärna att du kan arbeta varje arbetspass.

För att vara lämplig för tjänsten ska du inneha B-körkort och vara fysiskt aktiv. Det är meriterande, men inte ett krav, om du arbetat med liknande arbete inom distribution/logistik sedan tidigare. Vi ser gärna att du är serviceinriktad, noggrann och kvalitetsmedveten med ett fokus på säkerhet. Du skall även ha goda trafik- och fordonskunskaper!

Låter det intressant vill vi gärna ha en ansökan från dig. Har du frågor får du gärna kontakta ansvarig konsultchef Mattias Meyer på 072-236 77 87 eller på Mattias.Meyer@StudentConsulting.com
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 22 dec 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com