Extrajobba och sommarjobba som packsalsarbetare!

Extrajobba och sommarjobba som packsalsarbetare!

Söker du ett långvarigt extrajobb och sommarjobb? Har du ett processtekniskt kunnande, trivs med fysiskt tungt arbete och tycker om att arbeta nätter? Då kan det vara just dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vi hjälper just nu Tryck i Norrbotten att hitta sin nästa talang. Du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd som konsult till Tryck i Norrbotten. Du kommer att arbeta extra vid behov fram till sommaren, sedan kommer du sommarjobba V.25-33, där efter fortsätter du arbeta extra vid behov. Samtliga arbetspass är förlagda nattetid, arbetstiderna varierar mellan 18.00-05.00.

Tryck i Norrbotten är ett av norra Sveriges modernaste tidningstryckerier med en kapacitet på att trycka 45 000 tidningar per timme. Tryck i Norrbotten trycker bland annat NSD, Kuriren och extratidningen Luleå och Boden. Vi söker nu en person för arbete i packsalen. Som packsalsarbetare kommer du att förbereda och övervaka paketeringen av tidningsbuntar, du kan också komma att arbeta med framställning av löpsedlar. Vidare kommer du även att serva och underhålla utrustningen på arbetsplatsen. I rollen ingår det även lastning av gods.

Detta söker vi:

För att du ska vara aktuell för denna tjänst krävs det att du studerar på minst 50%. Vi vill att du som söker denna tjänst ska ha minst ett år kvar av dina studier. Vidare söker vi dig som är händig, har ett gott tekniskt intresse och kunnande. Det är viktigt att du förstår datorer och maskiner på ett bra övergripande vis. Det är extra viktigt att man är en person som alltid kommer i god tid till arbetet, som kan jobba proaktivt och förebyggande. Självklart är det positivt om du även har erfarenheter av liknande arbete, d v s har vissa kunskaper inom tryck, tryckprocesser samt olika maskiner och tryckmaterial. Arbetet är relativt fysiskt, så du bör ha normal till god fysik och inte vara rädd för att ta i. Övriga önskade egenskaper är noggrannhet, flexibilitet och förmåga att snabbt kunna lösa problem.

Känner du att ovanstående passar väl in på dig? Ansök redan idag!
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com