Extrajobb och sommarjobb i packsalen på Tryck i Norrbotten!

Extrajobb och sommarjobb i packsalen på Tryck i Norrbotten!

Studerar du och söker extrajobb och sommarjobb? Perfekt! För nu söker vi en medarbetare till packsalen på Tryck i Norrbotten.

Information om uppdraget:

Arbetsuppgifterna innefattar framförallt att förbereda och övervaka paketeringen av tidningsbuntar men även framställning av löpsedlar. Det förekommer även andra arbetsuppgifter som service och underhåll av utrustningen.

Arbetspassen infaller främst under kvällar och nätter. Arbetet är schemalagt och helgarbete ingår.

Då detta är ett extrajobb så är det krav på att du ska vara studerande eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning för att vara aktuell för tjänsten. Du kommer bli anställd av StudentConsulting och arbeta på tryckeriet som ligger centralt placerat i Luleå.

Detta söker vi:

Vi ser mycket positivt på om du har ett gott processtekniskt kunnande då det i arbetsuppgifterna ingår att övervaka och styra maskiner med hjälp av bl.a. datorer. Självklart är det mycket positivt om du har erfarenhet av liknande arbete såsom distribution. Arbetet kan vara fysiskt så du bör ha normal fysik och förmåga att ha flera bollar i luften samtidigt. Stämmer beskrivningen in på dig? Fungerar det bra att jobba nattetid? Är du den vi söker?

Vi arbetar med löpande intervjuer och urval, tillsättning sker så snart vi hittat rätt kandidat.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se