Extraarbete för Student inom search!

Extraarbete för Student inom search!

Är du intresserad av rekryteringsprocessen? Vill du jobba med att hitta rätt person för en stor variation av tjänster?
Vi söker just nu nya kollegor till vårt searchteam som jobbar med executive search i hela Skandinavien.

Information om uppdraget:

För att söka tjänsten krävs det att du är student på minst 50 %.

Vi tror att du kommer trivas om du är självständig och initiativtagande som person. Att jobba som researcher på StudentConsulting kommer passa dig om du har lätt att samarbeta med andra människor och tycker att det ska vara roligt att gå till jobbet.

Rollen innebär att du kommer stötta våra rekryterare i det dagliga arbetet med fokus på search.

För att passa hos oss krävs att du är självgående, initiativtagande och att du ser utveckling och ansvar som en spännande utmaning. Du bör trivas i att arbeta i ett högt tempo och med varierande arbetsuppgifter. Kanske tänker du dig en fortsatt karriär inom StudentConsulting när du är klar med dina studier? Du kommer att tillhöra ett team som präglas av högt i tak och som hjälper varandra.

Varje dag ger vi på StudentConsulting unga människor möjligheten att möta arbetslivet.

Vår uppgift är viktig och det arbete vi bedriver kräver ett genuint engagemang och teamwork. På StudentConsulting strävar vi efter enkelhet, vilket vi tror är en grundsten för att uppnå goda resultat. För rätt person finns oanade utvecklingsmöjligheter i ett tillväxtföretag som StudentConsulting.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en pågående universitetsutbildning, vi ser gärna att du har minst två terminer kvar till examen.

Då du kommer ha många kontaktytor, både externt och internt, är det viktigt att du har god kommunikationsförmåga. Att du har goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift, är därför ett måste.

Det är meriterande om du har jobbat med search innan, dock är det inget krav. Förutom krav på utbildning och språkkunskaper är din personlighet det viktigaste i denna roll.

Tjänsten är på deltid och placerad på vårt huvudkontor i Luleå. Arbetstiderna är flexibla och kan förläggas mellan kl. 08:00 och 17:00. Du kommer arbeta vid behov, vi ser gärna att du kan jobba minst 25%, möjlighet till mer finns.

Anta utmaningen och skicka in din ansökan redan idag. Urval och intervjuer kommer ske löpande och tillsättning av tjänsten sker när vi hittat rätt person. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com