Extraarbete för Student inom search!

Extraarbete för Student inom search!

Är du intresserad av rekryteringsprocessen? Vill jobba med att hitta rätt person för en stor variation av tjänster?
Vi söker just nu en student med start i september till vårt searchteam.

Information om uppdraget:

För att söka tjänsten krävs det att du är student på minst 50 %. Studenter från utbildningar inom personalvetenskap, beteendevetenskap eller likvärdig utbildning på högskola eller universitet kommer prioriteras men även andra utbildningar kan vara intressanta.

Vi kommer ha ett långsiktigt behov av tjänsten och ser gärna att du har minst 2 år kvar av dina studier och kan tänka dig en framtid inom bemanningsbranschen. Tjänsten är på deltid och placerad på vårt huvudkontor i Luleå. Arbetstiderna är flexibla och kan förläggas mellan kl. 08:00 och 17:00. Du kommer arbeta vid behov, vi ser gärna att du kan jobba minst 25%, möjlighet till mer finns.

Detta söker vi:

Detta söker vi:
Arbetsuppgifterna innebär i huvudsak att jobba som Researcher med rekrytering i searchform för Sverige, Norge och Danmark:
  • Etablera kandidatkontakter(framförallt skriftligt men även via telefon)
  • Övrig rekryteringsadministration
  • Arbetet sker i vårt interna system och i professionella nätverk
För att passa hos oss krävs att du är självgående, initiativtagande och att du ser utveckling och ansvar som en spännande utmaning. Du bör trivas i att arbeta i ett högt tempo och med varierande arbetsuppgifter. Kanske tänker du dig en fortsatt karriär inom StudentConsulting när du är klar med dina studier?

Blir du vår nästa Researcher?
Anta utmaningen och skicka in din ansökan redan idag. Urval och intervjuer kommer ske löpande och tillsättning av tjänsten sker när vi hittat rätt person. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se