Driven administratör till Business Support

Driven administratör till Business Support

Business Support, en av StudentConsultings viktiga interna stödfunktioner, söker nu ytterligare en person på heltid med tillsättning omgående!

Information om uppdraget:

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Fakturering
  • Lönebearbetning
  • Avtalsförvaltning
  • Statistikarbete
  • Övrigt administrativt arbete
Arbetet sker i huvudsak i vårt egenutvecklade affärssystem samt vissa delar i ekonomisystem som Hogia/Visma.

Du blir internt anställd på StudentConsulting och kommer att jobba på huvudkontoret i Luleå. Tjänsten är på heltid, kontorstider, och kommer att tillsättas så snart rätt person har hittats.

Målsättning är att tillsätta tjänsten så snart vi kan, helst med start redan 4e Januari.

Urval och intervjuer sker löpande.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är en noggrann arbetsmyra, har förmågan att planera och prioritera ditt arbete samt gillar ett högt tempo.
Som person är du driven, serviceinriktad och gillar och klarar av att ha många bollar i luften samtidigt.

Du som söker har minst en gymnasial utbildning inom ekonomi eller tidigare arbetslivserfarenhet av administrativt arbete.

För att trivas hos oss på avdelningen är det viktigt att du brinner för siffror och administration samt fungerar bra i team då du kommer att ha ett nära samarbete med både dina kollegor på avdelningen samt våra kollegor i verksamheten runt om i norden.
Att du är en van datoranvändare är en förutsättning. Det är även meriterande ifall du arbetat med Hogia/Visma samt är en van användare av Excel.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com