BI-utvecklare till CGI Luleå

BI-utvecklare till CGI Luleå

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing-tjänster. Vi arbetar sida vid sida med våra kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång.

Information om uppdraget:

Våra kunder behöver CGI:s hjälp med att ta sin BI/DW verksamhet till nästa nivå, vilket innebär att de behöver förstärka sitt team med fler duktiga systemutvecklare med erfarenhet inom Business Intelligence och Data Warehousing.

Är du driven, öppen, nyfiken och gillar att använda teknik för att hjälpa dina kunder att skapa affärsfördelar med hjälp av information? Då känner du dig hemma på CGI i Luleå!

Det är en extraordinär tid i IT-branschen. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för sina kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

CGI når framgång genom sina medarbetares talang och engagemang. Som team delar de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker deras ägarskapskultur. Alla medarbetare drar nytta av det värde som man gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Detta söker vi:

För att lyckas i rollen som BI Developer, söker vi dig som har en akademisk examen från Universitet eller motsvarande IT kunskaper genom arbetslivserfarenhet, samt erfarenhet av BI/DW lösningar.

Du har god kompetens inom databasutveckling, gärna med erfarenhet från fler än en plattform. Alternativt har du kompetens och erfarenhet från utveckling av rapport- och analysapplikationer i olika verktyg.

Utöver erfarenhet från BI/DW området och goda teknikkunskaper så ska du känna starkt för att arbeta som konsult och uppskatta den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder, uppdrag och även resor. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen.

Vidare har du har goda kunskaper i både svenska och engelska och är bra på att uttrycka dig i både tal och skrift.

Sökord: MS PowerBI, SSIS, SSAS, SSRS, SQL Server

Sökord: MS PowerBI, SSIS, SSAS, SSRS, SQL Server
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 14 feb 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com