Auktoriserad Revisor sökes till PwC i Luleå!

Auktoriserad Revisor sökes till PwC i Luleå!

Är du auktoriserad revisor och redo för nästa steg?

Information om uppdraget:

Vill du vara en viktig del i PwC:s storsatsning inom segmentet små och medelstora företag? Vill du arbeta tillsammans med engagerade kollegor på Sveriges största revisions- och rådgivningsbyrå? Då kanske det är dig vi letar efter.

Då detta är en direktrekrytering sker rekryteringsprocessen via StudentConsulting, men du kommer bli anställd av PwC. Tillsättning av tjänsten kommer att ske omgående, och start för tjänsten sker efter överenskommelse. För frågor rörande tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Marie Larsson marie.larsson@studentconsulting.com

Detta söker vi:

Vi söker dig som är auktoriserad revisor och letar efter nya utmaningar. För att lyckas i rollen ser vi också att du har lätt för att samarbeta och besitter en god kommunikativ förmåga. Du trivs med att arbeta i skiftande miljöer då en stor del av det dagliga arbetet bedrivs ute hos kund. Andra egenskaper som vi värdesätter är initiativkraft, ledaregenskaper, analytisk förmåga och kreativitet. Vidare har förmågan att bygga förtroendefulla relationer till dina kunder och kollegor samt att du är lyhörd för kundens behov och strävar efter att ständigt leverera bästa resultat. Hos oss får du möjlighet till spännande utveckling och fördjupad specialistkunskap, dels genom kontinuerlig utbildning och dels i de team du arbetar inom.

Är du hemvändare kan vi erbjuda en flexibel övergång från din nuvarande arbetsort. Du ges därmed möjlighet att arbeta vidare med dina nuvarande kunder samtidigt som du får chansen att ta dig an en ny kundmarknad.

Låter det intressant? Sök då tjänsten redan idag! Vi arbetar löpande med urval och intervjuer.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Revision
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se